Hvordan Design en moderne hjemmekontor

January 9

Hvordan Design en moderne hjemmekontor


Nesten 40 prosent av amerikanerne gjør i det minste noen av deres arbeid i en hjemme-kontor, så det er en selvfølge at du skulle ønske kontoret for å være komfortabel, effektiv og moderne. Designing at moderne hjemmekontor trenger ikke å være vanskelig, hvis du tar noen viktige aspekter i betraktning når du planlegger plass.

Bruksanvisning

1 Velg det ideelle stedet for ditt moderne hjemmekontor. Du bør velge et sted hvor du er komfortabel; vurdere omgivelsestemperaturen i rommet og den naturlig belysning av området. Bestem om ditt hjemmekontor trenger en dør for å fremme personvern eller om det kan være åpne for å omfavne den naturlige summingen av rommet.

2 Sørg for tilstrekkelig belysning for å unngå slitasje på øynene og tretthet. Prøv å finne en balanse mellom naturlig lys fra vinduer og kunstig lys levert av overhead inventar og stående lamper. Ordne lyskilder på forskjellige steder rundt ditt moderne hjemmekontor for å redusere direkte skygger. Med en lyskilde over din nærmeste arbeidsstasjon, og på begge sider, produktiviteten vil øke.

3 Velg farger for moderne hjemmekontor nøye som ulike nyanser av farge påvirker din personlighet og humør annerledes. Kjølige farger som grått, dempet blues og naturlige greener presentere en beroligende, polert effekt, mens lys rosa, perle og blek grå komfort og gi varme. Altfor lyse farger kan være veldig stimulerende og kan vise seg distraherende.

4 Velg møbler som er komfortable og trendy, men ikke slouchy for ditt moderne hjemmekontor. Bordet bør være høy nok til at håndleddene kan hvile komfortabelt på tastaturet; føttene skal nå gulvet når du sitter i stolen. Et lite end bord og gjest stol er tilstrekkelig for små bedrifter, men større bedrifter bør ha et eget kontor for å underholde flere gjester i.

5 Kontroller at du har tilstrekkelig lagringsplass for dine behov. Avhengig av type arbeid, kan dine lagringsbehov være minimal eller store. Ideelt sett ville ethvert moderne hjemmekontor har et arkivskap for lagring av månedlige regninger og fakturaer. Andre lagringsbehov kan bli møtt med spesialiserte skap, kroker for oppheng eller solide hyller.

6 utstyre ditt moderne hjemmekontor med en datamaskin, og anbefalte eksterne enheter (mus, høyttalere, tegning tabletter) og en god kvalitet skriver. Dårlig skriver kvalitet kan sees i trykt arbeid, så det er tilrådelig at du investere i en god maskin. Mange skrivere nå utstyrt med faksmaskiner, kopimaskiner og skannere, noe som gjør plassbesparende enkelt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com