Hvordan distribuere en brennende busk

January 9

Hvordan distribuere en brennende busk


Brennende busk (Beinved alatus) er innfødt til Kina og Japan. De brede blader produsere en serie av rød farge i høst. En favoritt blant fugler for sine bær, vokser den brennende busk busk til høyder på 10 til 15 fot. Årlig beskjæring holder busken på et håndterlig høyde. Forplante en brennende busk av stammen borekaks tatt på sensommeren. Den semi-hard tre stiklinger rot godt innendørs. Når borekaks er forankret, flytte dem utendørs til hagen.

Bruksanvisning

1 Cut flere 6- til 8-tommers stammen spissen borekaks fra en frisk brennende busken. Fjern bladene fra den nedre halvdelen av borekaks. Skjær de resterende bladene i to slik at stammen borekaks er ikke buskete. Plasser borekaks i vann.

2 Bland like deler av grov sand og plantejord sammen og fukte litt. Bruk hendene til å spre vann hele blandingen. Fyll voksende skuffen med planting blanding. Lag flere hull i planting medium for borekaks slik at rooting hormon ikke blir dyttet ned stammen når den settes inn.

3 Dypp den brennende busken stammen borekaks inn i rooting hormon og stikke dem inn i den voksende skuffen. Firm planting medium rundt borekaks slik at de står rett. Vann borekaks litt å gjøre opp jord og fjerne luftlommer fra rundt stilkene. Sett klare dekselet på den voksende skuffen.

4 Plasser den brennende busken stammen borekaks i et varmt område med filtrert sollys. Hold borekaks ut av direkte sollys.

5 Undersøk borekaks annenhver dag for å fjerne støpt, syke eller døde borekaks. Hold jorden fuktig med en sprayflaske med vann.

6 Sjekk for rotutvikling etter fire uker ved å trekke forsiktig bladene på stammen borekaks. Når stiklingene viser resistens eller føler sikret i jordsmonnet, blir røttene vokser. Fjern den gjennomsiktige dekselet og la de nye plantene til å vokse i ytterligere to uker før herding dem utendørs.

Hint

  • Tunge anvendelser av gjødsel til morplanten kan beholde den brennende busken stammen borekaks fra forankring. Velg sunne planter som er fri for sykdom og mangel på næringsstoffer som skal brukes til forplantning.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com