Defekt Hus Wiring

February 1

Defekt Hus Wiring


Elektriske branner forårsaket av feil hus ledningsnett kreve livene til hundrevis av amerikanere hvert år. I de fleste kommuner i USA, er elektriske ledninger regulert av National Electric Code og lokale byggeforskrifter.

Identifikasjon

Feil hus ledningsnett kan være vanskelig å legge merke til, siden de fleste ledningene er skjult i vegger og tak. Telltale tegn på feil ledninger inkluderer en strømbryter som ofte turer, brytere som avgir gnister eller lukten av brennende plast, og bruk av svært gammel klut dekket ledninger som gjenspeiles i det elektriske panelet. Utilstrekkelig ledninger for elektriske belastninger er dokumentert av alle typer materialer og ledningene. For eksempel, en 20-amp stikkontakt betjenes av 15-amp effektbryter er en alvorlig koden brudd og brannfare som ledninger kan bli overopphetet.

Forebygging

Kommuner strengt regulere elektriske ledninger i de fleste områder. Noen distrikter tillater bare lisensiert elektrikere til å installere og reparere ledninger, mens andre distrikter krever alt arbeid bli inspisert av en sertifisert elektriker.

Solutions

En master elektriker bruker verktøy for å kontrollere kretser for kontinuitet eller shorts. Han kan inspisere tjenesten panel og synlige koblingsbokser i kjelleren og loftet for å se etter dårlig installasjon eller farlige materialer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com