Hvordan få vaskemaskiner og tørketromler med dårlig kreditt

February 13

Selv om det ikke er nødvendig å ha en egen vaskemaskin og tørketrommel, er det praktisk å ha disse apparater i hjemmet. Ellers vil du bruke tid og penger å gjøre regelmessige besøk til en denne. Du kan finne det vanskelig å få en vaskemaskin og tørketrommel hvis du har dårlig kreditt. Heldigvis finnes det måter å kjøpe dem hvis du er villig til å gjøre en ekstra innsats for å reparere kreditt, for å spare penger og å vente til den beste tiden å gjøre kjøpet.

Bruksanvisning

1 Rengjør kreditt rapporten så mye som mulig. Selv om du har dårlig kreditt, kan du være i stand til å gjøre noen forbedringer før du begynner å handle for en vaskemaskin og tørketrommel. Du har rett til en gratis kopi av kreditt-rapporten hvert år fra hver av de tre kreditt byråer. Få kopier og vurdere dem for feilaktig negativ informasjon. Send inn en tvist for eventuelle feil du finner. Kreditt byråer må fjerne negativ informasjon som ikke kan bekreftes. Dette vil sette deg i en bedre posisjon til å få din vaskemaskin og tørketrommel.

2 Lagre så mye penger som mulig til å sette ned på kjøpet. Når du har dårlig kreditt, vil det være lettere å få et lån for et mindre beløp i stedet for full pris av vaskemaskin og tørketrommel. Det kan være vanskelig, men bruker et vaskeri for en stund og sette penger til side for en forskuddsbetaling.

3 Vent på salg før du kjøper din vaskemaskin og tørketrommel. Mange apparatet butikker har jevnlige salg, spesielt i dårlige tider av året. For eksempel kan de redusere sine priser etter jul når folk kvier seg for å bruke store mengder penger. Du kan redusere mengden du trenger for å finansiere hvis du ser etter en god avtale. I mellomtiden holder å spare penger til innskuddet.

4 Snakk med din bank eller kredittkort union før du går til apparatet butikken. Hvis du har bygget opp en god langsiktig forhold med en finansinstitusjon, kan du være i stand til å få et personlig lån for vaskemaskin og tørketrommel. Dette gjelder spesielt hvis du setter ned en masse penger. Vanligvis vil din bank eller kredittkort union gi deg en bedre rente enn finansieringsplanen arrangert av butikken.

5 Kjøp en apparatet hvis du bare kan få en begrenset mengde kreditt. Det gjør som regel mer fornuftig å kjøpe en vaskemaskin, siden du kan henge opp klærne til tørk når de er rene. Du kan forbedre din dårlig kreditt ved å gjøre på gang betalinger for vaskemaskin. Dette kan hjelpe deg til å bli godkjent for finansiering for tørketrommel i et par måneder.

Hint

  • Hvis du ikke klarer å få kreditt for å kjøpe en vaskemaskin og tørketrommel, kan du leie dem fra en leie-til-egen bedrift. Ifølge University of Illinois, vil dette alternativet være mye dyrere på lang sikt enn finansiering apparater, men det kan være en løsning hvis du ikke har andre valg. Det vil ikke forbedre din kredittverdighet fordi betalingen din historie ikke vil bli rapportert til kreditt-byrå. Som et alternativ, kan det være lurt å bruke en layaway plan som gjør det mulig å foreta utbetalinger før du mottar vaskemaskin og tørketrommel. Du vil ikke bli belastet renter på en layaway, siden du ikke får varene før de er betalt av.
  • Ikke kjøp en dyrere vaskemaskin eller tørketrommel enn du trenger. Noen modeller har fancy funksjoner som du sjelden vil bruke. Selgeren kan prøve å snakke deg inn i en av disse modellene, så vær forberedt på å motstå. Kjøp en enkel modell som vil tjene dine behov på den mest fornuftige prisen mulig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com