Når og hvordan å beskjære en Bougainvillea treet

February 19

Når og hvordan å beskjære en Bougainvillea treet


Bougainvillea trær er prangende, hardføre evergreens som er tilnærmet sykdoms- og skadedyrbestandig. De kan trimmes og trenes til å ta på seg en hvilken som helst form eller størrelse. Bougainvillea kan beskjæres helst på året. Imidlertid er den beste tiden å beskjære dem i løpet av våren, etter en flush av blomst, eller fjerne enhver frostskader.

Bruksanvisning

1 trene en ung plante ved å velge den sterkeste skyte og beskjæring resten. Alternativt kan tre skudd bli flettet sammen. I begge tilfeller binde anlegget til en stake for støtte. Klipp av eventuelle nye skudd du finner på stammen.

2 Bruk "myk klemme" beskjæring metoden på bougainvillea treet. Når stammen har nådd ønsket høyde, bruke tommelen og pekefingeren til å klype seg om en 1/2-inch av ny vekst. Dette fremmer veksten av hodet. Som skuddene fortsette å vokse, fortsette å knipe for å skape fylde. New stammer vil vokse fra rett under der de ble klemt.

3 Bruk beskjæringssakser å trimme blomster som har begynt å falme. Skjær stilkene tilbake bare forbi kantene av beholderen for å holde container-vokst bougainvillea velskapt og hindre dem fra gjengroing. Alle kutt skal være forseglet for å hindre råte. Enhver råte oppdaget må kuttes helt ut.

4 Beskjær bougainvillea før du flytter den innendørs for vinteren, eller å inneholde vekst. Denne siste teknikken fjerner ganske mye av greiner, slik at treet ikke strekker forbi sin beholder; dette er viktig for hvordan sprek treet er. Ny vekst vil starte en eller flere blad knopper under cut, ikke opp eller ned filialen. Denne teknikken beste gjelder ikke-Vining bougainvillea varianter.

Hint

  • Bougainvillea badebukser etterhvert blitt svært woody; men de er ikke motstandsdyktig mot tøffe vinder og kan lett ryke. I orkan-truet områder, plante treet i en container eller et beskyttet sted.
  • Bruk tykke hansker for å beskytte hendene, da dette anlegget er bevæpnet med nål-formet torner.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com