Strukturelle Steel kaminer for Stairs

March 17

Strukturelle Steel kaminer for Stairs


Trapper konstruert med metall er forbundet med en industriell og nytte utseende, men de kan også brukes til å komplettere en arkitektonisk tema eller for å forbedre sikkerheten for offentlige steder. En rekke stål Trinnene er tilgjengelige, men rist Trinnene er spesielt praktisk på steder hvor vann og varme er saker.

Stålkonstruksjoner Gitterrist

Strukturelle stål bar rist er en bærende produkt, med et bredt spekter av programmer for industriell og kommersiell bruk. Rist er produsert i paneler eller prefabrikkert å overholde en bestemt design eller funksjon. Ristene tillate luft, lys og varme for å passere gjennom, mens baren grating design kombinerer styrke med en økonomisk bruk av materialer. Grating er lett å rengjøre - spesielt viktig i storkjøkken og landbruks- og industrivirksomhet - og samtidig opprettholde en passende og sterk overflate for trafikk.

grating Construction

Metal rist består av parallelle bærende barer med sprosser - eller krympe barer - sett vinkelrett lager barer å holde dem på plass. Gitteret kan være fremstilt av karbonstållegeringer, aluminium eller rustfritt stål, avhengig av behovene i prosjektet. Rustfritt stål kan motstå høye temperaturer og er korrosjonsbestandig. Mange konfigurasjoner er tilgjengelig, inkludert variasjoner i baren avstand, overflatekvalitet og bærende styrke.

rist~~POS=TRUNC Stairs

De fleste grating produkter kan tilpasses som sikkerhet trappetrinn. Grating holder trådene fri for rusk og glatte materialer, mens antiskli-egenskaper kan økes med belegg eller ved å designe nettet slik turgåere ikke ta sine sko i baren områder. Brann-motstand er en annen egenskap av gitteret, og brann rømming er vanligvis konstruert ved hjelp av stålrist trinnene. Trappene kan være utført i forskjellige former for å dekke arkitektoniske krav, slik som vindeltrapper, eller å kombinere de løpebaner med andre materialer.

Stålkonstruksjoner Rist Stair Construction

Stål trapper er montert med rist treads festet til metall stringere. String består av rektangulære hulprofiler, kanaler eller plater som er boltet eller sveiset til støttemedlemmer. Den maksimale dekklengden avhenger av bredden, lager bar tykkelse og type løpeflaten, men de er tilgjengelige i en rekke mønster bredder. Trå overflater kan være fabrikkert i forskjellige grating stiler som passer miljøet, mens planked kaminer kan være solid, eller stemplet med ulike mønstre.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com