Slik reparerer et hull i en plastbeholder

December 13

Slik reparerer et hull i en plastbeholder


En bøtte med et hull er like ubrukelig som et basseng uten vann. Plastbøtter slutt få hull som må tettes. Mens folk flest bare gå ut og kjøpe en ny bøtte, fikse en plastbøtte med et hull i den er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Hvis du har tid er det best å fikse det selv og spare penger.

Bruksanvisning

1 Klargjør bøtte for reparasjon ved å rense og tørke den og ser nøye på hullet. Jo mer du vet om hva du arbeider med jo bedre vil du være i stand til å fikse det.

2 Finn ut om det er et stort hull eller et lite hull. En stort hull vil være noe større enn en krone.

3 Reparer hullet med epoxy hvis den er liten. Påfør epoxy over hullet, å følge instruksjonene på røret. Vær nøye med å holde epoxy unna barn.

4 Reparer hullet med et stykke plast og industriell styrke lim hvis det er større enn en krone. Skjær ut et stykke av plast størrelsen av hullet og påføre lim. Trykk ned på stykke plast til limet har tørket.

5 Smelt et stykke plast på bøtte over hullet hvis limet ikke holder. Du kan bruke en loddebolt eller et stykke av oppvarmet metall. Bruk fingrene til å forme smeltet kantene over hullet. Vær forsiktig så du ikke brenner fingrene. Bruk hansker om nødvendig.

6 Fyll bøtte med vann for å se om du har lastet lappet hullet. Hvis det lekker vann, prøv igjen eller kaste bøtte bort og kjøpe en ny en, ikke alle skuffer kan fikses.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com