Hvordan rengjøre en Rubber Gym Floor

December 15

Gummi gulv eller matter blir ofte brukt i treningssentre eller for sportslige aktiviteter. De er plassert under treningsutstyr for å hindre at utstyret skader gulvet under det, eller blir brukt til å tilveiebringe en mykere gulvflate, som vanligvis brukes ved brytere og turnere. Rutinemessig rengjøre gulvet for å fjerne skitt, støv, bor og oppbygging. Hvis buildup forblir på gummi på gulv, kan det føre til at gulvet blir klissete eller glatt.

Bruksanvisning

1. Plasser en plastskrape under noen store stykker av rester, slik som gummi eller slam. Løft forsiktig plastskrape oppover for å skrape disse elementene ut av gulvet. Kast store elementer og rusk i søpla.

2 Støvsug gummi gym gulvet for å fjerne skitt, støv og rusk.

3 Kombiner en sprut av en mild flytende oppvaskmiddel med varmt vann i en mopp bøtte. Alternativt kan en furu eller sitron-scented alle formål renere eller en gummi gulv renere kan fortynnes i vann etter produsentens utvannings instruksjoner og brukes til å rengjøre gulv. Duftende allrengjøringsmidler vil bidra til å redusere eventuelle gummi lukt.

4 Dypp en nylon, myk bust rengjøringsbørste i blandingen. Gni blandingen direkte på noen flekker, søl eller flekker.

5 Dypp en mopp inn i rengjøringsmiddel. Vri eller klemme moppen for å fjerne overflødig vann. Starter på baksiden av gummi gulv, begynne mopping hele overflaten, jobbe deg fremover. Starter på baksiden av gulv lar deg rengjøre hele overflaten av gulvet uten å tråkke på noen allerede rengjorte områder.

6 Skyll mopp og bøtte i henhold til rent vann. Fortsett skyllingen til vannet går fra dem er klart. Fyll bøtte med kaldt vann.

7 Dypp en mopp i bøtte med vann. Mopp gulvet for å fjerne såperester, som kan la gummi gulvet ser grumsete eller flekkete.

8 La gulvet lufttørke.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com