Den gjennomsnittlig priser på Maleri Brick

February 6

Den gjennomsnittlig priser på Maleri Brick


Hjem exteriors kommer i flere typer og farger. Vanlige valgene inkluderer stucco, tre, sement, grus eller stein. En del av å eie et hjem er muligheten til å endre det som du vil, inkludert fargen på eksteriør og aksenter som dører og vinduer. De fleste mennesker ikke male murstein på grunn av sin naturlige skjønnhet, men det kan gjøres med riktig planlegging og kostnadshensyn.

Preparat

Før du kan begynne å male murstein det må være riktig preparert. Eventuelle chipped eller slitte områder må brytes av og sprekker fylt med caulk. Utvendig trenger også å bli presset vasket for å gi en helt ren overflate. Denne delen av prosessen krever at du enten kjøpe eller leie en høytrykksvasker på rundt $ 100 per dag, som i 2011, eller å leie noen til å fullføre prosessen. Sprengningsarbeid koster ca $ 1 / kvadrat. Som et hus, kan du forvente å betale en profesjonell timelønnskostnadene. Du trenger også en rekke materialer, inkludert drop kluter, stiger, en sprøyte og maskeringstape, som du kan enten kjøpe eller leie avhengig av dine behov.

Maling

Hvor mye maling du trenger for å fullføre prosjektet avhenger av hvor stort område du dekker og kvaliteten på malingen. Noen maling er designet for de som er på et budsjett, mens andre er priset til å vare lenger. Utvendig maling varierer fra $ 25 til $ 100 per gallon, avhengig av produsenten, fra datoen for offentliggjøring. Pengene du bruker på malingen er den samme enten du gjør jobben selv eller leie en profesjonell for oppgaven.

Arbeid

Gjør jobben selv eliminerer lønnskostnader, men krever tid, utstyr og noen praktiske ferdigheter. Hvis du leie en profesjonell, ta kontakt med flere selskaper for å få de beste estimatene. De fleste foretrekker å ha sine hjem malt i sommer, som er høysesong og vil koste mer penger. Hvis du er på et budsjett, bør du vurdere å vente til off-season for en bedre rente. Lønnskostnader varierer avhengig av hvor mye arbeid som må gjøres, og tiden det vil ta, men vil sannsynligvis kjøre minst $ 1000 og kan gå over $ 10 000 i noen tilfeller.

Vedlikehold

Brick skal males hvert fem til syv år i de fleste tilfeller. Med mindre du eier verktøyene, må du bruke det samme beløpet, om ikke mer, for å male hver gang. Inflasjon gjør varer og tjenester dyrere med årene.

estimater

Priser for å få murstein malt også an på hvor mye forberedelser er nødvendig - inkludert drivning og grunning - og hvor mye detaljarbeid må gjøres. Prisene avhenger også av levekostnadene i ditt område. En murstein hjem på ca 1000 kvadrat uten for mye detaljer eller reparasjon vil gjennomsnittlig rundt $ 2500 til $ 3000 for å male.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com