Hvordan beregne Regn for innhøsting

December 13

Høsting av regnvann er en enkel måte for gartnere å supplere eller erstatte, vannbehov for sine hager. Det er gratis, det er rent, og det bidrar til å spare en ressurs. Og hver gang det regner, er det tusenvis av liter blir bortkastet. Det ruller av tak og andre strukturer, på bakken, i grøfter og storm avløp. I stedet for å kaste bort det, blir folk samle det. Men for å ha riktig størrelse beholdere eller nedbørssystemer, er det viktig å vite hvor mye vann som kommer fra taket. Følg disse enkle instruksjonene for å komme fram til riktig mengde vann.

Bruksanvisning

Hvordan beregne Regn for innhøsting

1 Det første du må gjøre er å finne arealet av strukturen. Begynn med å bruke målebånd og måle taket fra en takfot til den neste. Du kan gjøre dette på bakken fordi det ikke spiller noen rolle om taket ditt er flat eller skrå. Så la oss si at målingen er 30 fot x 50 fot. Skriv dette ned.

2 Du har nå målinger som er nødvendige for å finne arealet av roof.Multiply 30 fot ganger 50 fot. Det er 1500 kvadratfot. Og det er ditt nedslagsfelt. Skriv det ned. Areal = lengde (fot) X bredde (fot).

3 Nå, sjekk regnmåler. For enkelhets skyld, la oss si at det regnet en tomme. Skriv ned antall inches.

4 En tomme av nedbør på et kvadrat foten av areal gir .623 liter.

5 Nå multiplisere .623 liter med antall overflate kvadratfot. I dette tilfellet vil det være 30 fot X 50 fot = 1500 kvadratfot X 1-tommers X .623 liter per kvadratfot per tomme av nedbør. Som kommer til 9.345 liter per kvadratfot.

6 La oss si at i stedet det regnet 2,5 inches. Da beregningen ville lese 30 fot x 50 fot = 1500 kvadratfot x 2,5 inches X .623 liter per kvadratfot per tomme av rainfall.The totale antall liter her er 2,336.25 inches av nedbør.

Hint

  • Det er ingen grunn til å klatre opp på taket for å gjøre disse målingene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com