Hvordan erstatte en 4 Bolt toalett med to Bolt Toalett

November 20

Hvordan erstatte en 4 Bolt toalett med to Bolt Toalett


Fire-bolt toaletter brukes ikke lenger, så hvis du har en som ikke fungerer, må du erstatte den med en to-bolt modell. Du bør ikke ha noen problemer, fordi de samme to bolter koble toalettet til flens på begge typer toaletter. De to ekstra bolter i de eldre modellene er som regel skrudd fast til gulvet. Når du har fjernet det gamle toalettet, sørg for at flensen er i riktig avstand fra veggene for å imøtekomme den nye toalett, og at det er korrosjonsfrie og på riktig høyde. Du bør også sjekke tilstanden på undergulvet.

Bruksanvisning

1 Slå av vannforsyningen og spyle toalettet. Hold håndtaket ned for å tømme tanken, skru deretter vannslangen med et par slip-lock tang. Hvis toalettet har en metall tilførselsrør, benytte anledningen til å skru den fra tilførselsventilen slik at du kan erstatte den med en flettet en.

2 Skru mutterne fra alle bolter med en skiftenøkkel. Løft toalettet rett opp fra gulvet før det klarner boltene, så sette den til side på en plastplate. Svamp ut vannet eller få noen til å hjelpe deg med å bære den utenfor der du kan slå den over til å dumpe ut vannet.

3 Rengjør wax off toalettet flensen med en sparkel og samle det i avisen, slik at du kan kaste den bort. Stapp noe avis i avfallet åpning for å blokkere kloakk gasser og la den være der til du er klar til å installere den nye toalett.

4 Skru boltene som ikke er festet til flensen fra gulvet med slip-lock tang. Hekt de to andre boltene fra flensen og kaste alle de gamle boltene unna.

5 Mål avstanden fra sentrum av flensen fra veggen for å sørge for at det er rom for det nye toalettet. Standarden avstanden er 12 inches, men noen modeller kan kreve mer eller mindre klaring. Sjekk spesifikasjonene for din modell.

6 Hook 2 nye toalett bolter inn i flensen spor og sentrere dem slik at de er stilt opp overfor hverandre i flensen. Fjern avisen fra flensen åpningen og plassere en voks ring, konisk siden ned, i flensen åpningen.

7 Løft nytt toalett i stilling og over flensen og linje det opp så boltene passe gjennom hullene i bunnen. Senk den ned på voks ring og trykk ned på skålen for å komprimere voks. Slipp skiver på boltene, og skru på nøtter og stram dem med en skiftenøkkel. Trekkes hver en litt av gangen i stedet for fullstendig å stramme en og deretter den andre. Dette vil holde bollen balansert og hindre brekkasje.

8 Skru en ny flettet vannslangen til vannventilen og trekk det med en skiftenøkkel og skru den andre enden til tanken innløp og trekk til for hånd. Skru på vannet, og som tanken fylles, se etter lekkasjer fra tanken. Spyl toalettet etter tanken fylles og se etter lekkasjer under bollen.

Hint

  • Hvis flensen er korrodert eller på feil høyde, gjøre reparasjoner før du installerer den nye toalett.
  • Du kan montere tanken til bollen før du bolt bollen til gulvet eller etter. Hvis plass i toalettet alkove er begrenset, kan det være lettere å gjøre det før.
  • Hvis gulvet er våt når du fjerner det gamle toalettet, inspisere undergulvet og bjelkene for råte før du installerer den nye.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com