Hvordan Design Deck Framing

January 2

Hvordan Design Deck Framing


Lage et design for innramming et dekk som vil omfatte slike fasiliteter som benker eller oppbevaringsbokser mens innramming er under bygging. Det tar bare litt mer tid og materialer for å konstruere en fin dekk i stedet for en grunnleggende. Gjennomgå utendørs levende bøker og hjem remodeling magasiner å låne ideer. Alle dekk rammer må tåle vekten av dekket og holder seg godt over tid, så det er viktig å inkludere heavy-duty støtter og bruk press-behandlet trelast å konstruere alle komponenter.

Bruksanvisning

1 Mål bakgården eller plen området tilgjengelig for dekk konstruksjon. Gjør plass for trinn. Bruk en skisse pad for å trekke hele dekksareal skal bygges, inkludert benker som vil bli plassert rundt på dekk omkretsen veggene. Hvis du trenger lagring, skisse dekk sitter benker skal bygges som lukkbare bokser med plass til sitteplasser på toppen. Bruk oppbevaringsboks sitteplasser for å skjule utendørs grilling utstyr eller stoler, pluss utendørs leker eller andre elementer som skal brukes på dekk.

2 Kartlegg fundamenter for konkrete pads å støtte hverandre bakken støtte innlegg. Aldri bygge en kortstokk direkte på jord eller grus fordi strukturen lett kan synke når den er bygget. Plan len minst 15 inches kvadrat med 18 inches dyp for hver støtte innlegget. Du foretrekker kanskje pre-laget konkrete påler eller kolonner.

3 Velg materialet ikke mindre enn 8 inches kvadrat å konstruere dekk støtte innlegg. Bruk aldri gulvbjelker mindre enn to-by-6-inches og vurdere å bruke større rammer for gulvbjelkene og alle sideveggene hvis budsjettet tillater det. Bruk press-behandlet trelast for alle deler av dekket.

4 Design dekk for å være knyttet til huset innramming med bolter versus skruer. Et dekk kan lett falle eller trekke bort fra et hus hvis skruer brukes, uavhengig av lengden av skruene. Cut stringers å danne to sag-tann seksjoner for tiltak som fører av dekk, ved hjelp av 2-av-12-tommers plater. Cut rekkverk og perimeter sideskinner av dekk fra styrene ikke mindre enn to-by-6-tommers.

5 Legg ut terrassebord for gulvarealet. Refererer til en pre-designet dekk plan hvis dekk vil ha buet sidene eller vinkler som varierer fra 90 grader i byggingen av innramming. Det er vanskelig for andre enn en ekspert snekker til å definere vinkelsnitt av denne typen.

Hint

  • Unngå skimping på størrelse eller antall tavler som skal brukes i dekk innramming. Invester i tilstrekkelig materiale til å bygge dekket med massevis av arealet til overs, fordi en fin dekk kan legge tusenvis av dollar i markedsverdi. En substandard dekk faktisk kan overdøve den visuelle appell og verdien av et hus.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com