Hvordan lage en arabisk soverom

December 4

Hvordan lage en arabisk soverom


Arabian innredningen er svært detaljert, eksotisk, romantisk stil. Intrikat mønstrede stoffer, fargerike mosaikker, juvel-tone farger, tasseled kalesjer og utsmykkede møbler skaper en overdådig dekorert arabisk interiør. Denne stilen er ikke for pyser; men hvis du er glad i sterke farger, og er ikke redd for å eksperimentere med intrikate mønstre, lage din egen harem-stil boudoir eller magiske ørkenteltet er et morsomt og interessant prosjekt som skaper en real fest for øynene.

Bruksanvisning

1 Bruk en rekke juvel-tone farger som smaragdgrønt, blå safir, topas gul, ametyst lilla og ruby rød. Når dekorere et interiør med mer enn én farge, bør du alltid velge en av disse fargene til å bli mer dominerende enn de andre, for å oppmuntre til en sammenhengende utseende. Men ikke vær redd for å kombinere alle disse fargene for en virkelig rik, luksuriøs følelse.

2 Hang intrikat vevd tapet på malte vegger for en autentisk arabisk utseende. Alternativt kan du bruke en stoff tapet å lage massevis av dybde og tekstur. For å gjøre en virkelig grand erklæringen og skape følelsen av å være i en eksotisk ørken telt, drapere vegger og tak med rik, tunge stoff som silke, brokade eller fløyel. For en mer marokkanske føler - som er en svært lik innredning stil sterkt påvirket av arabisk design - bruk en strukturert maling på veggen eller en faux maling teknikk som ragging eller snyltende.

3 Bruk terracotta fliser på gulvet spredt med persiske tepper for å myke følelsen av flis og skape en autentisk arabisk stil gulv. For en dristigere, svært mønstret utseende, bruk en mønstret flis for gulv. Alternativt kan du bruke en persisk stil teppet for å skape en følelse av luksus.

4 Lag en reell funksjon av sengen med rik silke eller satin sengetøy og svært mønstret kast. Pile på puter i en rekke farger, mønstre og stoffer, med dusker og juvel pynt. Miks og match silke, sateng, brokade og fløyel frister sansene. Hang en gossamer ledning henger over sengen for å lage en baldakin. Drapere stoffer som tyll, gossamer eller shimmera rundt hodet av sengen, og legge dusker eller juveler til kantene av stoffet for en virkelig luksuriøs følelse.

5 Legg utsmykkede møbler med intrikat utskåret detaljering. Sengen og noen sitteplasser bør være lavt til bakken. Avslutt sitteplasser med silke og sateng, og hoper det høyt med puter. Legg en reell touch av autentisitet til rommet med en ottomanske og mosaikk fliser bordplater. Smijern legger en marokkansk preg på rommet.

6 Avslutt looken med tilbehør. Hang i marokkansk stil, lamper i bronse og juvel farger fra taket, bruke mosaikk bilde og speil rammer å utfylle eksisterende fliser i rommet, vise marokkansk glasert keramikk og en Aladdin-stil lampe, og legge til den romantiske følelsen av rommet med stearinlys i svært dekorative orkan holdere.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com