Slik reparerer Faux Wood Blinds

December 3

Faux tre blinds er et mindre kostbart alternativ til tre blinde. De ser autentisk og er mer holdbare, ettersom de ikke deformere i høy fuktighet områder som bad eller kjøkken. Faux tre persienner til slutt kan trenge reparasjoner, som du kan utføre med noen grunnleggende verktøy og materialer.

Bruksanvisning

1 Se på hodet skinnen eller lang metall stykke som holder persiennene for å se om ledningene sitter fast i dem. Dette kan være problemet hvis blinds ikke vil henge jevnt. Trekk ledningene ut og løfte og senke persiennene med snøring.

2 Løft blinds ut av brakettene og løse knuten i ledningen rett nedenfor den nederste skinnen. Sett blinds på et flatt underlag og ta ut ledningen fra lamellene i hullene for å erstatte slitt eller ødelagt streng.

3. Sett gamle strengen ved siden av den nye å måle lengden. Klipp den nye i henhold til lengden, og sett den gjennom åpningen i snorlåsen i hodet skinnen. Tråd strengene gjennom ruten hullene i lamellene.

4 feed strengen gjennom hullet i bunnskinnen og knyt en knute i enden. Sett blinds på veggen og sørge for at de henger riktig.

5 Hekt blinds fra monteringsbrakettene for å fikse ødelagte slats. Sett blinds på et flatt underlag. Ta av bunnskinnen og løse knuter, skyv ut alle lamellene opp til den skadede ett. Sett inn en ny slat i strengen stiger, deretter erstatte alle lamellene. Skyv bunnskinnen tilbake på plass. Bind ledningen til slutt å sikre det. Sett blinds tilbake til monteringsbrakettene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com