Hvordan Plant en Fern Outdoors

December 2

Hvordan Plant en Fern Outdoors


Ferns legge kule grønne å skyggefulle hager og legge til en frodig bakke dekning under skyggen trær og landskaps busker. Bregner varierer fra frost anbud tropicals som fugler hekker bregner (Asplenium Nidus) som bare trives i US Department of Agriculture plante hardførhet soner 11 og 12, til kaldt hardfør amerikansk vegg bregne (Polypodium virginianum) som er hardfør til en kjølig sone 3. De fleste bregner som selges som potteplanter er tropiske varianter som vil omkomme i en kald vinter. Før du velger en bregne å plante ute, spør din barnehage for de beste utvalg til å vokse i din klimasone.

Bruksanvisning

1 Velg en plante område som får indirekte lys. Et område som annen høyere busker og trær der lyset filtreres gjennom bladene er ideell. Velg et område som har god drenering og loamy jord.

2 Spre en 2- til 4-tommers lag av kompost over planting området og arbeid det inn i topp 8 inches av jord ved hjelp av en hage gaffel.

3 Grav ut planting hull i den preparerte hage. Gjør hullene litt større og like dyp som barnehage potter dine bregner er i.

4 Skyv bregne anlegget ut av barnehagen potten og legg den i plantehullet med bunnen av blader nivå med omkringliggende jord. Fyll i jorda rundt roten ballen og trykk den ned med flat hånd.

5 Sug området godt med vann inntil jorden er fuktig til bunnen av plantehullet. Vann når toppen 2 inches av jord føles tørr å ta gjennom hele vekstsesongen. I regnvær vil slutte vanning.

6 Spread en 2-tommers lag av bladjord over planting området, og holder den tilbake omtrent 2 til 4 inches fra bunnen av hver fern. Påfør bladjord gang i året i løpet av våren eller høsten for å forbedre teksturen i jorda rundt bregne koloni, hjelper det å holde fuktighet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com