Slik fjerner hardt vann flekker fra en Load of Retter

November 29

Slik fjerner hardt vann flekker fra en Load of Retter


Hardt vann flekker på rettene er forårsaket av mineraler som kalsium og magnesium som er igjen bak når rettene er tørre. Vanlig vaskemiddel vil ikke alltid fjerne denne filmen, men det er husholdningsprodukter som kan gjenopprette en krystallklar utseende. Øke mengden av vaskemiddel og bruke et surt produkt som sitronsyre eller hvit eddik kan fjerne hardt vann flekker fra dine retter og oppvaskmaskin.

Bruksanvisning

1 Fjern eventuelle bestikk eller metallgjenstander fra oppvaskmaskinen. Hvis de er flekkete fra mineralforekomster, vaske dem med hånd og dyppe dem i en vask full av kaldt vann med 1/4 kopp hvit eddik. Tørk dem med et rent håndkle.

2 Fyll oppvaskmiddelbeholderen med sitronsyre krystaller eller hvit eddik. Hvis du bruker eddik, fylle skylledispenser med eddik også.

3 Sett oppvaskmaskinen til en vanlig vask og la den kjøre full syklus.

4 Fyll vaskemiddel kopp med vaskemiddel. Øk mengden vaskemiddel med 1 ss. og kjøre den vanlige oppvasksyklusen. La den kjøre helt.

Hint

  • Legg hvit eddik eller en skyllemiddel til skylling dispenser for å bidra til å forhindre fremtidige mineral oppbygging.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com