Hvordan lydisolerte vegger for et Band Room

November 22

Hvordan lydisolerte vegger for et Band Room


Det er vanskelig å virkelig sette seg fast som et band når du er bekymret for å forstyrre familie eller naboer, og om en grinete nabo vil ringe politiet. Av den grunn er det viktig å ha en spesifisert bandet rom med lydisolerte vegger hvor du og dine band kan bare åpne opp og spille til deres hjerter innhold.

Bruksanvisning

1 Kjør vertikale striper av maskeringstape ned hele høyden av veggene på to-fots intervaller. Dog-øret hjørnene slik at du kan skrelle av båndet. Du vil være i stand til å fjerne skumgummi mye lettere enn om det ble limt til veggen.

2 Swab gummi sement på båndet. Gjør bare noen få rader på en gang. Ellers vil sement på de siste strimler av tape tørke før du kan få skumgummi på dem.

3 Hold skumgummiputer opp horisontalt og henge dem til de limte flatene på båndet. Det er bedre for putene til å kjøre i hver sin retning fra båndet slik at du ikke trenger å bekymre deg om tape lining opp med skumgummi på de riktige intervaller. Gjør dette rundt veggene i rommet. Du kan lydisolert taket på samme måte.

4 Plasser flere lag med gamle tepper, matter eller begge deler på gulvet, spesielt under trommesett og forsterkere. Dette er ikke så viktig hvis du har bandet ditt rom i en kjeller. Men hvis du har familie eller naboer nede, er dette trinnet helt avgjørende. Skumgummi er ikke holdbart nok til å vare på gulvet, men legger ned så mange matter eller tepper lag som du vil.

5 Plasser en pute inni basstromme. Dette er viktig fordi det er trolig den høyeste instrument du har.

Hint

  • Noen vil foreslå at du dekker skumgummi med plast og deretter sette spiker eller skruer gjennom plasten. Dette er motstridende, selv om, fordi plasten er en glatt overflate som vil oppheve den lyddempende evnen til svampaktig skum.
  • Hvis du setter skumgummi på taket, ikke sette den for nær lysene, fordi det kunne ta fyr.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com