Hvordan beregne per kvadratfot Cost of Ceramic Tile

November 4

Hvordan beregne per kvadratfot Cost of Ceramic Tile


Når du bygger eller remodeling hjemme, noe som gjør nøyaktige kostnadsberegninger er avgjørende for bunnlinjen for prosjektet. Et godt eksempel er keramiske gulv. Mens kvadratmeter pris på flisen er vanligvis lagt ut på salgsstedet, det er flere materialer som vil gå inn i selve installasjonen. Selv anerkjente profesjonelle keramiske installatører vil gi deg en spesifisert anslag, er det til din fordel å vite på forhånd hele bildet av kostnader involvert.

Bruksanvisning

En Bestem den totale kvadratfot med området der flisen skal installeres ved å multiplisere lengden av rommet ved bredden. Dette tallet er den totale kvadratfot installert flis.

2 Beregn antall brikker som kreves ved å beregne gulvet dekning av flis. For eksempel er en 12 med 12 tommers flis 144 kvadrat inches og vil dekke en firkantet fot; en brikke som er seks av åtte inches er 48 kvadrat inches: 144 kvadrat inches per kvadratfot delt på 48 tilsvarer tre, så du vil trenge tre brikker per kvadrat foten av gulvareal.

3 Multipliser antall brikker per kvadrat foten av den totale kvadratfot med området og legge til ti prosent for å kutte avfall: Dette er det totale antall brikker du trenger å kjøpe. Vurdere kostnadene av stilen av flis du har valgt.

4 Beregn mengden av sement bord eller alternativ underlaget du må installere under flisen ved å dele square foot per bord i den totale størrelsen på rommet og runde opp. Legg kostnaden av det nødvendige antall monteringsskruer til den totale sementplater.

5 Legg kostnadene for thinset mørtel som vil være nødvendig for å installere flis. Fordi merker av thinset selges i forskjellige mengder, må du bestemme dekning per bag for prosjektet og multiplisere antall poser å komme frem til totalkostnaden. Som før, runde opp til nærmeste hele tall for å bestemme den totale kostnaden. Gjenta dette trinnet med fugemasse du har valgt å avslutte keramikk.

6 Tenk på bekostning av diverse elementer som avstandsstykker, trowels, fugemasse flyter og svamper, og noen verktøy du trenger for å kjøpe eller leie for å fullføre den keramiske installasjon; hvis du har den keramiske profesjonelt installert, vil installasjonsprogrammet gi sine egne verktøy og andre nødvendigheter.

7 Tally alle elementene og dele på totalt kvadratfot installert flis å komme frem til den endelige beregningen av per kvadratfot kostnad.

Hint

  • Hvis undergulvet krever utjevning vil dette legge til kostnaden.
  • Hvis du har keramiske installert profesjonelt, vil det typisk være kostnader for tilleggstjenester som for eksempel møbler fjerning, apparatet frakobling og fjerning og eventuelle nødvendige trimming av dører.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com