Great Room Dekoreringstips

November 15

Great Room Dekoreringstips


En stor plass er de viktigste leveområdene for underholdning, avslapping og servering alle rullet inn i en stor (eller stor) rom. Den store åpne planløsning gir god plass, men har ulemper. For eksempel kan det være en utfordring å dekorere.

proporsjoner

Hold møbler i forhold til rommet. Det spiller ingen & # 039; t bety at du trenger å bruke en stor, rund sofa. Det betyr imidlertid at minst et par av bitene bør være betydelig i størrelse. En 7-fots sofaen, over-sized fylt stol og 4-fots salongbord ser ut som det hører hjemme i rommet. En 4-fots kjærlighet sete med en liten rett tilbake stol og en to-fots square sidebord vil bare ser tapt.

Hvis det store rommet har stor takhøyde, varierer høyden på høye møbler, slik at øyet doesn & # 039; t reise i en rett linje rundt toppen av hver bit.

Hold vindu behandlinger det samme for hvert av vinduene, selv om de er forskjellige størrelser. Av hensyn til personvern, bruk persienner tilpasset til formen av vinduet og deretter overlapper gardiner fra gulv til tak, eller i det minste fra noen få inches over toppen av det høyeste vinduet til gulvet.

Opprett Spaces

Tenk om funksjonen til hver av de områdene i det store rommet. Det kan være et sted for spill, et rolig hjørne for å lese, en krok for å se på hagen, en spiseplass og så videre. Skape mellomrom eller rom inne i rommet, for hver enkelt av funksjonene. Ellers kan det store rommet ende opp som ser ut som en hotellobby med mange sittegrupper og ingenting annet. Bruk arrangement av møbler og tepper til å definere atheroom. Ett område kan håndtere flere formål. Spiseområdet kan også gjøre dobbelt plikt som plass for å spille spill.

Sesongmessige endringer

Bruk nøytrale-farget tekstiler og veggfarger. Som sesongen & # 039; s endring, endre tilbehør, inkludert slipcovers, for å gi det store rommet et nytt utseende. Velg en palett for aksent stykker, for eksempel puter og tilbehør, som har lignende toner for konsistens. For eksempel: Din grunnleggende aksent fargevalget kan være blå og koraller. Lysere blå til et pulver blå og koraller til fersken for våren. Legg vekt på flere blues i sommer for å kjøle ned rommet. Piffe opp koraller til brent oransje og kaste i aksenter som er nesten rødt for høsten.

Hold deg unna vegger

Flotte rom har mye veggplass. Variere posisjonen til møbler, slik at det & # 039; s ikke alltid plasseres mot veggene. Ellers hva & # 039; er s venstre en stor grotte i midten av rommet. Angle sofaen foran TV-en i stedet for å støtte den opp til en vegg. Ta med stolene i lesekrok foran et vindu.

Skriv inn det store rommet fra fronten oppføring for å se hvor innbydende det er for gjestene. Mange familier don & # 039; t bruke sin inngangsdør fordi de alltid gå inn og ut gjennom garasjen. Sørg for at minst én sitteplasser ordning vender posten måte.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com