Hvordan fikse en Peeling Laminat skapdør

October 14

Hvordan fikse en Peeling Laminat skapdør


Laminat er et nydelig og langvarig kabinett vendt materiale. Men som alle skap materiale, har det sine mangler. Laminat kan skrelle og la stygge flaps og krøller på skapdør kledning. Men ikke la det endre dine følelser til laminat skap. Peeling skjer. Hvis du tar skallet tidlig, vil det være lettere å fikse. Selv om du venter, og skallet blir til en sprekk eller et varp, kan du likevel løse skallet og unngå å måtte gå til omfanget av refacing eller erstatte alle skap.

Bruksanvisning

1. Undersøk utseendet av overflaten av skapdøren. Hvis overflaten ikke har sprekker, vil du være i stand til å fikse skallet uten å måtte erstatte eller reface døren. Hvis skallet har vokst til et punkt der det har sprukket, må du reface hele døren for en sømløs utseende.

2 Løft skrelles området for å reparere den uten å erstatte eller refacing det. Slip sponplater underlaget overflaten. Dette vil bidra til laminatet å følge når du bruker et nytt lag med lim.

3 Bruk en rett kant linjal og blyant, og trekke en horisontal linje rett ovenfor peeling området, hvis det er sprukket og vil kreve refacing stedet for re-liming. Tegn linjen slik at den strekker seg fra helt til venstre til høyre kant av skapdøren.

4 Løsne gamle limet med en varmepistol. Plugg inn og slå på pistolen til en middels innstilling. Bruk den til nærmeste hjørne til det skadede området først, og deretter arbeide utover, slik at du kan løfte hele laminat stykke fra skapdør.

5 Sand den eksponerte skapdøren sponplater substratmaterialet etter at den gamle laminatet stykket er fjernet. Sand til sponplater er så flatt og jevnt som mulig.

6 Mål bredden og lengden av motstående flate du trenger å erstatte med et målebånd. Tilsett 1 tomme til hver måling. For eksempel, hvis en dør panel skulle måle 20 inches bredt med 32 inches lang, ville du skrive ned 21 inches med 33 inches. Bruk denne målingen for å kjøpe en erstatning stykke laminat for skapdøren.

7 Skjær erstatning laminatstykket i henhold til dine mål. Påfør kontakt sement til baksiden av erstatningsdeler og til sponplater overflaten der stykket vil bli brukt. Trykk den nye erstatningsdeler på plass med hendene, og følge med en 4-tommers plategummivalsen.

8 Gi skapdøren i minst 24 timer for å tørke og kurere, eller i henhold til instruksjonene på etiketten for kontakt sement produktet. Klippe bort overflødig laminat materiale med en ruter sag. Sand kantene glatte der det trengs.

Hint

  • Lagre og lagre leftover stykker av laminat for potensielle fremtidige reparasjoner.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com