Tips for rengjøring rustfritt stål synker

November 7

Tips for rengjøring rustfritt stål synker


Rustfritt stål synker er funksjonelt og vakkert. Deres medfødt motstand mot flekker kombinert med sin slanke, rene linjer og blanke overflater gjør dem til et perfekt valg for et moderne kjøkken. Men rustfritt stål synker er fortsatt litt vanskelig å holde rent. Dette gjelder spesielt på kjøkkenet, når det er nok av verktøy som kan ripe opp overflaten av vasken eller brenne det. Det er flere strategier for å holde rustfritt stål synker ren.

regelmessig rengjøring

Etter daglig bruk, kjøre varmt vann inn i rustfritt stål vask og tørk den med en vaskeklut. For å unngå vannflekker, tørk innsiden av vask med en myk, tørr klut.

Det er ikke nødvendig å gi rustfritt stål oppvaskkum mye oppmerksomhet hver dag, men hvis du har noen fettflekker, er det et par enkle måter å fjerne dem. Dypp en kjøkken klut i hvit eddik og tørk innsiden av vasken. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve å strø bakepulver rundt vasken og tørke av dem med en svamp. Dette bør forlate rustfritt stål oppvaskkum blanke og rene. Igjen, tørk av med en tørr klut for å unngå vannflekker.

Heavy Rengjøring

Rustflekker, vin flekker eller maling flekker er fiender av rustfritt stål synker. Hvis vasken blir slik en flekk, bland kremen av tartar og sitronsaft og spre denne lim på uakseptable stedet. Gni blandingen kraftig inn i spot og skyll. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve å forlate den på lenger. Hvis du er bekymret for ytterligere skade rustfritt vask, først prøve en test plass i et lite synlig område av vasken.

Endelig Tips

La aldri klor komme i kontakt med rustfritt stål vask, da det vil skade vasken. Prøv alltid å løse problemet med naturlige, husholdningsprodukter fremfor kjemiske rengjøringsmidler. Rengjør aldri stålvask med en slipende svamp eller stålull. I stedet bruker en myk, nylon scrubber for å unngå å skrape den. Ikke la våte svamper sitte på vasken. Hvis du har fingeravtrykk, glass renere og en papirhåndkle vil ta vare på dem, akkurat som på et vindu.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com