Hvordan erstatte en Sink Knob

December 20

Hvordan erstatte en Sink Knob


Sink knotter feste til en kran montering med en skrue eller sett skrue for å holde knotten tett til ventilspindelen. Knotter kan slites ut med alder eller sprekk og brekke hvis en tung gjenstand faller ned på dem, eller for mye kraft. Snarere enn å bytte hele kranen, fjerne knott og ta det med til en jernvarehandel eller avløp forsyning butikk for en erstatning. Du må kanskje kontakte produsenten av det aktuelle kranen direkte for å bestille utskifting knott, avhengig av alder og modell.

Bruksanvisning

1 Steng av vannet til vasken ved å vri knottene under vasken klokken til stramt. Hvis kranen bruker separate knotter for varmt og kaldt vann, kan du slå av bare ventilen for knotten du vil erstatte. Hot er på venstre side og kaldt til høyre.

2 Fjern den dekorative lokket på toppen av kranen knotten for å finne ut skruen under, ved hjelp av den flate kanten av en skrutrekker, eller inspisere ventilen under rattet for å finne en hul settskrue.

3. Pakk skruen i toppen av knotten ved hjelp av en skrutrekker, eller løsne festeskruen i den side av ventilen under knotten, ved hjelp av en sekskantnøkkel.

4 Trekk knotten rett av ventilenheten.

5 Senk ny knott på plass og vri den for å orientere kontakten på bryteren med formen på tuppen av spindelen, og trykk forsiktig ned til plass den nye delen.

6 Sett skruen i midten av den nye knott eller stramme settskruen i siden med en umbrakonøkkel, avhengig av kranen type. Sett på dekorative lokket på toppen av det nye rattet, hvis knotten bruker en cap.

7 Drei knotten under vasken mot klokken for å gjenopprette vannet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com