Hvordan Hev Vanntemperatur i en Swamp Cooler

November 16

Hvordan Hev Vanntemperatur i en Swamp Cooler


En sump kjøligere, offisielt kalt en fordamping kjøligere, er et alternativ kjøling enhet til et klimaanlegg. Det fungerer ved å ta i luft fra utsiden og filtrere det gjennom våt pads som kjøler luften og presse den ut i et hjem eller bygning. Vannet filtreringsprosess øker fuktighetsnivået i luften som distribueres av sump kjøligere, som kan tjene som en positiv eller negativ bivirkning av apparatet. Hvis en myr kjøligere er også kult, kan du heve vanntemperaturen gjennom en rekke trinn.

Bruksanvisning

1 Ordne diverse møbler i området for å dekke utgangsventilen til sump kjøligere. Utgangen ventilen er der kjøligere blåser luften ut av. Ved å opprette en hindring kan du heve vanntemperaturen av putene som er i sump kjøligere, fordi de ikke lenger har sirkulasjonen nødvendig for å holde seg kald.

2 Hold sump kjøligere på taket eller på siden av en struktur eksponert for solen. Solen vil naturlig varme vanntemperaturen i sump kjøligere.

3 Fyll sump kjøligere med varmt vann. Varmt vann vil avkjøle seg til slutt, men det vil holde vanntemperaturen varmere lenger.

4 Reduser fan innstillingen på sump kjøligere, hvis sump kjøligere har innstillingsmuligheter. En lavere viftehastigheten innebærer at fordampningen forsinkes, hvilket resulterer i varmere vann temperatur og luft.

Hint

  • Les sikkerhetsmanualen på din sump kjøligere for potensielle farer og sikkerhetstips før du håndterer kjøligere.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com