Hvordan Endre Amp Breaker i Hus Circuit Breaker Box

November 7

Når en ampere sikring ikke fungerer, det er ingen "sikkerhetsnett" for elektrisitet som strømmer gjennom den. Det betyr at hvis den nåværende overspenning, kan det kort ut noen lys eller apparater som er knyttet til den. Shorts kan også forårsake brann hvis de er uten tilsyn. Følgelig trenger en defekt ampere sikring for å bli byttet ut for en ny så snart du finner ut at det ikke fungerer. Den gode nyheten er at du kan endre amp automatsikringer selv uten å måtte ansette en elektriker. Så lenge du opererer med en sunn respekt for elektrisitet, er jobben ganske enkel.

Bruksanvisning

1 Sett på et par gummibelter og stå på toppen av en gummimatte på en tørr flekk på gulvet. De vil bakken deg i tilfelle av en uventet elektrisk bølge.

2 Åpne opp kretsen boksen og slå av hovedstrømbryteren til hele huset. Skru panelet rammen til overbelastningsbryter og sett den til side.

3 Finn den defekte amp breaker og slå den i av-stilling. Still et multimeter til innstillingen "Volt AC", deretter legge en spiss til terminalen skruen på feil breaker og den andre spiss til jordingsskruen. Den multimeter skal ikke plukke opp noen strøm i det hele tatt (som betyr at du vil ikke få en ekkel støt mens du jobber).

4 Løsne feil amp fra huset. Med noen effektbryter bokser, må du bruke en skrutrekker. Med andre, vil amp breaker bare pop rett ut.

5 Skru terminalene på feil amp breaker og løsne ledningene. Merk som ledningen går til hvilken skrue, slik at du kan erstatte dem i riktig terminal på den nye breaker. Hvis det er nødvendig, merk ledningene med en merket stykke maskeringstape for å skille dem.

6 Slå den nye bryteren til "off" posisjon hvis den ikke er der allerede. Koble ledningene til terminalene i det nye breaker, ta vare på at hver ledning går til riktig terminal. Trekk til terminalene med en skrutrekker for å holde ledningene på plass.

7 Fest den nye bryteren i posisjon eller skru den inn i huset, avhengig av hvordan kretsen boksen har sine brytere.

8 Slå på hovedbryteren, og slå den nye bryteren til "på" -posisjon.

9 Test den nye bryteren med multimeter, på samme måte som du gjorde i trinn 3. Det bør registrere samme spenning som de andre breakers.

10 Skru bryterpanelet tilbake på plass og lukk sikringsskapet.

Hint

  • Erstatnings amp breakers trenger å matche strømstyrke på den defekte brytere presist. Sjekk din før du begynner og pass på at strømstyrken er akkurat det samme.
  • Når multimeter er koblet til forsterkeren breaker, er elektrisitet sannsynlig strømmer gjennom den. Det betyr at du må aldri berøre metallet til hakene hvis du ikke ønsker å få sjokkert. Bruk isolerte gummigrep når man holder den.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com