Slik installerer Big Mirrors

September 2

Slik installerer Big Mirrors


Hengende et stort speil kan være en krevende oppgave. Men med fokus på detaljer og litt hjelp fra andre, kan du lage en slående fokuspunkt ved å montere et stort speil på veggen. Det finnes ulike metoder som brukes for montering innrammet og rammeløse speil. Innrammede speil er generelt støttet av tykk speil wire eller parentes. Rammeløse speil som de du finner i mange badene er støttet av en J-kanal og limt til veggen. Denne veiledningen beskriver installasjonen av innrammede speil lik dem man ser i en felles inngang eller stue.

Bruksanvisning

1 Fest D-ringer med skruer på begge sider av speilet ramme. Sentrer dem om lag en fjerdedel av veien ned fra toppen av speilet. Hengende ledning er ofte egnet for større speil som har unike former eller dimensjoner. Hvis ledningen er bedre egnet til din situasjon, vri heavy-duty speil tråd rundt brakettene flere ganger og knute i begge ender.

2 Finn stenderne i veggen med en stud finder. Dersom knastene ikke er tilgjengelige, Molly bolter eller tilsvarende festeanordning kan gi forsterket støtte.

3 Mål og markere hjørnene av det angitte speil område på veggen med en blyant. Bruker et nivå for å sikre at speilet er plassert riktig. Marker plasseringen av ledningen eller parentes hvor ankrene vil bli installert i stud. Legg merke til at lengre horisontale speil som støttes av tråd kreve flere skruer for å understøtte den bredde, i det minste en for hver 3 fot.

4 Bor hull og skru ankrene inn i stenderne.

5 Plasser forsiktig speilet ledningen på skruene og juster for å sikre at rammen er i vater. For speil uten wire, plassere brak over skruene.

Hint

  • For tunge speil og hengende, bør du vurdere å montere mot en plywood bærebjelke for å fordele vekten av speilet langs stenderne.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com