Hvordan rengjøre en Pitco SE14T Fryer

September 12

Den Pitco SE14T er en restaurant-grade frityrkokeren som bruker strøm til å varme matolje. Den 230-lb. Apparatet er laget av rustfritt stål, med lagringsplass under steke området. Du må endre matolje jevne mellomrom i Pitco, spesielt når du bruker apparatet til dyp fry sterkt luktende matvarer som fisk. Ikke-slipende rengjøringsmidler er egnet for daglig rengjøring av rustfritt stål kabinett. Rengjøring av oljereservoarene og kokekurver er mer involvert og bør foretas når frityrgryten ikke vil være behov for minst to timer.

Bruksanvisning

1 Trykk på strømknappen for hver av de to frityrkokeren kurver på forsiden kontrollpanel Pitco å stenge av apparatet. Vent til frityrkokeren avkjøles helt.

2 Spray en tåke av ikke-slipende rengjøringsmiddel på utsiden av rustfritt stålkabinett og tørk den ren med tørkepapir. Rens lagringsområde under gryten på samme måte.

3 Løft hver av de to oljereservoarer fra Pitco frityrkokeren skap, ett om gangen, og plassere dem på disken ved siden av en vask. La stekekurven inne i hver oljereservoar.

4 Løft hver stekekurven rett opp og holder den over tanken til nesten alle de oljedrypp inn i reservoaret. Plasser kokekurver i vasken.

5 Hell ut den gamle matolje gjennom en trakt inn i en oljebeholder med skrulokk for sikker deponering.

6 Fyll vasken med vann og tilsett avfetting løsning eller heavy-duty oppvaskmiddel med et avfettingsmiddel additiv.

7 Scrub delene med en skuresvamp til ren, og skyll under kaldt, rennende vann.

8 Tørk reservoarer og kokekurver med papirhåndklær og erstatte dem på Pitco. Fyll reservoarene med fersk matolje.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com