Hvordan bruke en septiktank

November 7

Hvordan bruke en septiktank


Du tror kanskje alt du trenger å gjøre for å bruke septiktank er spyle toalettet eller sende noe skvip ned i avløpet. Men riktig bruk av din septiktank krever vedlikehold rørleggerarbeid linjer, vedlikehold til septiktank og avløp feltet vedlikehold. Riktig septiktank bruk betyr også å betale forsiktig oppmerksomhet til hva du skylle eller vaske ned i avløp i ditt hjem. Unnlatelse av å bruke septiktank riktig utgjør helsemessige bekymringer, spesielt hvis rå kloakk sikkerhetskopierer i avløpet feltet eller inn i ditt hjem. I tillegg kan feil bruk av din septiktank resultere i behov for å bruke tusenvis av dollar for reparasjon og utskifting av deler av systemet.

Bruksanvisning

1 Skyll bare toalettpapir og menneskelig avfall ned toalettet. Spyl ikke andre typer papir, sigarettstumper eller feminine hygieneprodukter, da disse materialene kan tette rørene og forårsake rå kloakk å sikkerhetskopiere inn i ditt hjem.

2 Unngå å vaske maten ned kjøkken avløp og unngå å bruke en søppeltømming, per anbefaling fra University of Kentucky. Eksperter på UK advarer om at matavfall kan også tette linjer og føre kloakk til å sikkerhetskopiere inn i ditt hjem.

3 Unngå å tømme kjemikalier og stoffer som bensin, plantevernmidler og maling tynner ned avløp i hjemmet. Disse materialene kan ødelegge mikroorganismer og mikrober som lever i septiktank og avløp feltet, hindrer de organismer fra å spise opp avfall og bakterier. I tillegg begrense mengden av vaskemidler, desinfeksjonsmidler og blekemidler som du helle inn toaletter eller ned i kloakken, kan disse stoffene lekke inn grunnvannskilder.

4 Inspiser septiktank omtrent hvert tredje år ved å ansette en profesjonell inspektør. Inspektøren vil sjekke tank for lekkasjer og lokalisere caps riser på hver ende av septiktank som feste til T-formede deler av pipe - innløpet tee og uttaket tee rørene som kontrollerer strømmen av vann og avfall i og ut av tanken. Han vil da fjerne dekslene riser og sjekke lag av avskum og slam som dannes i din septiktank. Dersom slammet lag --- det nederste laget av solid avfall som din septiktank holder tilbake fra å komme inn drainfield --- er innen 6 inches av T rør 'bunnåpninger, må du ha din tank pumpet for å hindre overløp inn din drenere feltet.

5 Bruk vann effektivt ved å vaske full last av klær; installere en høyeffektive dusjhoder, kraner og toaletter eller installere tank fortrengnings enheter i eldre toaletter. I tillegg, ikke la vannet renne når den ikke er i bruk, og bruker bare de nødvendige mengder av vann når bading, dusjing og oppvasken. For mye vann hindrer septiktank fungerer ordentlig ved å hindre slam og avskum i tanken fra skille som de skal, og forårsaker for mye vann inn i drainfield, noe som resulterer i en oversvømmet og fugler lukt verftet.

6 administrere en septik rengjøring bakterier minst en gang per måned for å holde kloakk under kontroll. Septik rengjøring bakterier og mikroorganismer kan helles ned i avløp eller tømmes via toalettet. En gang i septiktank, vil disse organismene og bakterier spiser dårlige bakterier og rå kloakk, holde septiktank fra overfylte.

Hint

  • Unngå ruting utendørs vannavrenning fra åssidene eller rennesystemer gjennom dreneringsfelt. Overflødig vann i avløps felt fører til at bakken blir mettet, slik at kloakk til overflaten i din hage eller tilbake opp i ditt hjem.
  • Ikke kjør eller park kjøretøy, sted over bakken svømmebassenger eller bygge små boder og garasjer i løpet av septiktanker og avløp felt. Det kan føre til jorden for å komprimere rundt avløpsrør og hindre avløp feltet virker som den skal.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com