Hvordan bygger jeg opp en garasje tillegg?

November 6

I områder der det er dårlig vær, kan det være lurt å vurdere å bygge en garasje som et tillegg til ditt hjem for å beskytte dine kjøretøyer. Dessuten kan en garasje gir ekstra lagringsplass for ditt hjem. Prosjektet krever noe teknisk presisjon; du trenger å konsultere en ekspert før du går fremover.

Planlegging og planlegging

Hvis du bor i et område med vær problemer, vil du ønsker å planlegge din bygge i en tidsperiode hvor været blir på din side. De beste månedene vil være tidlig på våren og forsommeren. Enda viktigere, vil du ønsker å lage detaljerte skisser av garasjen du har tenkt på bygningen. Hvis du arbeider med en generell entreprenør, sørg for at han har en detaljert blåkopi av hvordan garasjen som vil se. Ifølge Mark Donovan av Remodelingmyspace.com, bør disse skissene har tverrsnitt av garasjen, som indikerer fotfeste / fundament overganger samt overganger mellom vegger og sperrene eller taket av garasjen.

Permit Prosess og kostnader

Når du gjør noen tillegg til hjemmet ditt, må du ta kontakt med byen for å skaffe tillatelser. Ofte entreprenører vil bygge strukturer som ikke er hensiktsmessig tillatt. Ikke la dette skje fordi det kan ha en negativ innvirkning på verdien av ditt hjem bør du bestemmer deg for å selge den i fremtiden. Din generell entreprenør bør ha kunnskap til å innhente de nødvendige tillatelser for en garasje tillegg.

Du vil også være lurt å rådføre seg med den generelle entreprenør om kostnadsoverslag av garasjen. Du og din generelle entreprenør vil utvikle en "stykk", som beskriver alle materialer som trengs for å bygge tillegg, blant annet stiftelsen og trematerialer. Opprette en stykk sikrer at du kan få et kostnadsoverslag på et hjem forbedring butikken før byggingen av garasjen. Du vil ønske å sørge for at du har en "fast fast" overslag over kostnader før bygging.

Konstruksjon

Som med mange byggeprosjekter, folk ofte støter på uforutsette problemer og hindringer når du bygger en garasje. Det er viktig å ta kontakt med entreprenør om å ha en planlegging kalender som gjenspeiler de forventede oppgaver for dagen. Planlegging ut hva deler av bygget skal være ferdig hver dag sørger for at entreprenøren er flittig i etterbehandling opp prosjektet. Enda viktigere, lar dette deg til å bedre dempe eventuelle "tidsplan slips", som alltid vil oppstå under byggingen. Til slutt tvinger kalenderen entreprenøren å se fremover på prosjektet, slik at materialene er tilgjengelige når hun trenger dem.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com