Asiatiske farger for et soverom

October 25

Asiatiske farger for et soverom


Fordi asiatisk stil dekorere er minimalistisk og rot gratis, fargene du bruker på soverommet må reflektere dette nyanse. For mange farger vil forstyrre balansen i asiatisk utseende tilstreber mens en enkel kombinasjon av farger vil forsterke stemningen og skape ro. Velge en primær og to sekundære farger sikrer en harmonisk balanse.

Svart

Svart er fet, dristig og utrolig allsidig. Det fungerer godt med alle farger, og da sammen med hvit, det skaper en følelse av balansen i yin og yang som ofte forbindes med østlig filosofi. Svarte møbler er vanlig med asiatiske dekorere temaer, og du trenger ikke å frykte å bruke den med gull, blå eller grønn.

Beige

Asiatiske temaer er ofte avhengige av nøytrale farger for å etablere en rolig stemning. Beige gir deg frihet til å bruke andre farger på soverommet med garanti for å skape balanse. På veggene og gulv, skaper det en følelse av stabilitet. Beige har også en måte å skape balanse i et rom, spesielt når det er den primære farge.

rød

Den mest favoriserte farge relatert til asiatiske stiler kan være dyp rød. Det går bra med svart og hvitt for å skape en vinnende kombinasjon som er energisk og elegant. Med hvite vegger og svart møbler, er denne kombinasjonen elegant og innbydende. Rødt i puter, puter, vindu behandlinger og tepper vil legge sprut til soverommet.

Blå

Blå bringer ro i rom, og med orientalske kulturer, den representerer vann. Fargen åpner opp områder og gjør rommene føles luftig. Blå er ofte koblet sammen med hvitt på porselen og i asiatisk kunst. Mye som bruk av svart og hvitt, blått og hvitt kombinasjon symboliserer kontrasterende styrker som opererer sammen som en samlet helhet. Blandet med svart eller tremøbler, blå vil bringe ro til soverommet.

jade

Assosiert med Orienten, vil du ofte se jade grønt i form av statuer og figurer. Grønn bringer energi til rom og umiddelbart gjør rommene føles lettere. For å fremheve disse objektene i soverommet ditt, velger spretter av grønt i tepper, sengetepper, puter og lampeskjermer. Pair denne fargen med sort eller beige for fargekombinasjoner som legger asiatiske sjarm til soverommet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com