Desert planter som vokser i Canada

September 26

Desert planter som vokser i Canada


Det beste stedet å starte søket etter ørkenplanter i Canada er Pocket-ørkenen, som er landets eneste ørken. Ligger i provinsen British Columbia Okanagan Valley, ørkenen er faktisk en videreføring av Great Basin Desert, som strekker seg ned gjennom USA og i Sonora-ørkenen regionen av Mexico, og inneholder mye av den samme plantelivet. Av denne grunn, kan du finne flere ørken planter som vokser i Canada.

Sagebrush

Sagebrush (Artemisia tridentata) er en av de mange øde planter du kan finne vokser i Canada, ifølge Vancouver Island. Den shrubby Anlegget har en treaktig stamme; korte grener og produserer grønn, tre-flikete blader, som er fan eller kileformet. Vanligvis nå rundt fire fot i høyden, er Sagebrush del av den samme familien av planter som prestekrager, og er svært aromatisk.

Grease

Det er flere arter av Grease som vokser i ørkenforhold, som alle er av goosefoot familien av planter og har slekten sarcobatus. I Canada er en av de artene du sannsynligvis vil møte svart Grease (sarcobatus vermiculatus). Svart Grease er en semi-eviggrønne, buskete plante, som har en tendens til å vise løvfellende egenskaper i nordområdene. Den har runde, kjøttfulle, smale blader, som er en lys oliven til lys grønn i fargen. Sørg for å holde dyr unna svart Grease, da den inneholder giftige kalium og natrium oxalates.

Antelope Brush

Antelope børste (Purshia tridentata), også kjent som antilope bitterbrush, er en annen ørken plante som vokser i Canada, ifølge Osoyoos Desert Society. Anlegget er buskete, langsomt voksende og kan nå opp til åtte-fot bred og til mellom to og seks fot høy. Bladene varierer i farge fra lys til lys eller grå-grønn, og i slutten av våren produserer det små gule eller hvite blomster.

Bunchgrass

Bunchgrass refererer til en rekke arter av flerårig gress som vokser i store klumper eller dusker, i motsetning til i matter som gresset vi ser i yards og parker. Ifølge Bird og Hike, bunchgrasses vanligvis har dype røtter, som tillater dem å trekke opp fuktighet fra dypt under bakken.
Deres lange, utstående blader, eller bladene er vanligvis en grønn-gul i fargen, og er ofte tørket ut.

juni Grass

Juni gress (Koeleria cristata) har små, tynne blader, og produserer karakteristiske blomster, som er lange, fuzzy, og vanligvis av en blek, sølv-grønn farge. Gresset trives i det tørre, sandbunn assosiert med Canadas Pocket Desert.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com