Hjemmelaget Tunge Hyller

December 1

Hjemmelaget Tunge Hyller


Bygg din egen hyller gir en mulighet til å øke egendefinert lagringsplass i alle rom. En grunnleggende hylle er bygget ved hjelp av prefabrikkerte hyllestøtter og en-av-10 tre planker. Hyllene støtte standard mengder av vekt, så som en rad av bøker eller små apparater. Kraftigere hyller krever støtte bjelker laget av tre eller metall. En kraftig sokkel er relativt enkelt å bygge. Avstand støttene riktig sikrer at hyllene kan bære vekten av en fullvoksen menneske hvis nødvendig.

Bruksanvisning

1 Skjær en 2-for-to bord, slik at du har to 40-tommers-lange biter. Skjær tre bærebjelker, eller bukseseler, av to-by-2 trelast med 45-graders vinklede ender, med en gjæringssag. Den ytre lengde av klammeparentesene trenger å være 14,1 inches. Skjær et en-av-12 tre planke til 40 inches lang.

2. Fest en av de to-for-2s til bunnen av en-av-12. Strålen skal sitte i flukt med forkanten av tre planke. Bor to-tommers treskruer gjennom toppen av planken inn i de to-for-to hver 6 til 8 inches langs lengden av styret, for å skape en leppe under sokkelen.

3 Trace plasseringen av stenderne i veggen med en stud finder. Merk plasseringen av tre påfølgende stendere med en blyant. Tegne en rett linje, slik at det selv med en plan, fra den første tapp til den tredje tapp ved den høyden hvor hyllen må sitte.

4 Trykk den andre 40-tommers 2-av-2 mot veggen slik at styret er i flukt med linje trukket i trinn 3 og krysser hver av de tre veggen stenderne. Sentrer midten stud på 2-by-2. Bore et fire-tommers anker skrue gjennom 2-av-to til sentrum stud. Sett nivået på toppen av bjelken for å sikre at strålen er holdt nivå. Boring av foran skruer gjennom strålen inn i venstre og høyre pigger.

5 Plasser 1-by-12 på toppen av 2-av-to festet til veggen. Vender mot planke, slik at leppen er installert i trinn 2 er på undersiden av den siden som vender bort fra veggen. Drive to-tommers treskruer hver 6. til 8. inches ned gjennom en-av-12 inn i 2-av-to festet til veggen.

6. Plasser en av de vinklede 2-av-2s ved senteret tappen, slik at en vinklet ende er i flukt med veggen og den andre vinklede ende er i flukt med undersiden av sokkelen. Dette formål trenger å hvile mot baksiden av leppen på undersiden av sokkelen. Bore et 3-tommers tre skrue gjennom bunnen av strålen inn i veggen stud. Bore en 2-tommers treskrue gjennom toppen av sokkelen inn i 2-av-to i en vinkel lik vinkelen av 2-av-to. Enke skruen slik at hodet ligger under overflaten av trevirket. Gjenta dette med de andre to 2-av-2s og veggen stenderne, slik at det er tre seler langs undersiden av sokkelen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com