Hvordan Root en Plant

October 10

Plant rooting er en enkel og kostnadseffektiv måte å dele og utvide hagen din. Enten du er å snu en enkelt plante i mange, flytte planter fra den ene enden av gården til en annen, eller bytte dine bukett bærende skjønn med naboene dine, får disse plantene til roten tar litt innsats og tid, og er sin egen spirende, blomstring, voksende belønning.

Bruksanvisning

hage Sharing

1 Velg en sunn morplanten. Du ønsker ikke å risikere å utsette hagen din til sykdommer av din nestes. Vær sikker på planten du tar klippe fra er sykdom og sopp-free.

2 Bruk rene, skarpe saks eller kniv til å kutte fra det opprinnelige anlegget.

3 Skjær et lite stykke fra morplanten, like nedenfor bladnoden (felles), forlater greenene intakt.

4 Plasser umiddelbart i vann. Hvis du skal transportere din nesten-embryo fra en nabo, må du bruke en fuktig papirhåndkle og plast posete å bringe den hjem for forankring. Hvis det er en hjemme-gjenfødelse, er du klar for å gå til neste fase av arbeidskraft.

5 Velg enkelt alternativ. Hvis du bare multiplisere din klatring innendørs eføy, trenger ikke å få fancy-plassere cutting direkte i vann fungerer fint. Virkelig. En smal fartøy på en vinduskarm vil gjøre triks og gi synlige resultater. Ta en daglig titt på glasset og du vil se røttene formen foran øynene dine og være klar til å plante når du har et sunt nivå.

6 Gå den andre ruten (pun intended). Mens plunking roten av en vanlig husholdning eføy i en kopp vann vil gi tydelige og raske resultater, planter som er litt mer persnickety, kan forvente et minstemål av oppmerksomhet. Første trinn for de bortskjemte borekaks er en dråpe eller to av plantevekst hormon, som du kan få hos din lokale barnehage. Bruke den direkte til bunnen av den nye bane, hvor du vil at roten til å vokse.

7 Bruk en ren (bleket ut om nødvendig) container der du kan sette en start potting jord eller kompost. Det er viktig at beholderen og verktøy være ren og sykdomsfri. Det er kompost påfunn spesielt utformet for ny vekst, men det er ikke nødvendig å få fancy. Torv, eller et næringsrikt blomsterjord fungere godt. Improvisere, hvis du vil, men unngå å måke jord fra hagen - det er altfor tett og avgrense. Du vil at anleggets begynner seng for å være noe som vil være lett holdes fuktig og godt drenert.

8 Plant kutte i kompost.

9 Hold fuktig. Ikke la den tørke ut.

10 Hold trygg. Dette er din baby, og trenger å bli bortskjemt før den er klar til å gå opp. Unngå direkte sollys og ekstreme temperaturer.

11 Se for ny vekst. Når du ser synlige tegn på at anlegget er gjør det bra, kan du introdusere det til utendørs, mer juling sollys, temperatursvingninger og lignende. Når det er virkelig begynt å stå på egne ben, er du klar for trinn 12.

12 Sett den gratis. Plant den nye babyen på ønsket sted. Pass på at det er godt vannet og godt ivaretatt og se den vokse fra baby til morplanten.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com