Slik reparerer Telefon Jacks

November 27

Etter å ha overdreven statisk på telefonen eller ingen summetone kan være en stor ulempe, med problemet mest sannsynlig være i telefonen eller i telefonkontakten som den er koblet til. Telefonen kan kontrolleres enkelt ved å koble den til en annen jack eller prøver ut en annen telefon i kontakten i spørsmålet. Hvis problemet ser ut til å være den telefonkontakt seg selv, er det en god sjanse for at du vil være i stand til å reparere det på egen hånd på liten eller ingen kostnader.

Bruksanvisning

1 Fjern skruen som befinner seg i sentrum av telefonkontakten og ta av dekselet. Du bør se noen fargede ledninger (oftest rød, grønn, svart og brun) og et par kontakter som ledningene er festet til.

2 Inspiser kontakter for tegn til rust eller annen oksidasjon, ved hjelp av et forstørrelsesglass for å få en bedre oversikt over dem hvis du ønsker det. Hvis kontaktene er oksidert, skru dem og koble ledningene fra dem, slik at du kan bruke din skrutrekker eller tang til å skrape løs oksidasjon. Bruk trykkluft på boks for å rense ut telefonkontakten og fjern eventuelle oksidasjons biter som du skrapt av.

3 Koble ledningene til kontaktene og koble telefonen tilbake for å sjekke om du får summetone. Hvis ingen summetone er til stede, kobler ledningene igjen og kle av en ekstra bit av isolasjonen før du kobler dem til kontaktskruene. Dette vil gi rom for en bedre forbindelse mellom kontaktene og ledningene, og vil mest sannsynlig løse problemet.

4 Hvis du etter at du kobler ledningene til kontaktskruene du fortsatt er i stand til å få en summetone, må du kanskje bytte ut telefonkontakten selv. Nye knekt er billig, og kan bli erstattet ganske enkelt. Bare koble ledningene igjen og fjerne den gamle jack fra veggen. Skru den nye telefonkontakt på sin plass, etter instruksjonene som følger med det nye jack, og ledningene kobles til de riktige kontakt skruer. Plugg i telefonen og sjekke om du får summetone.

5 Skulle du likevel ikke være i stand til å få summetone etter å ha skiftet telefonkontakt helt, har du mest sannsynlig har et problem med selve telefonen ledninger. Ta kontakt med telefonselskapet for å planlegge et servicebesøk for å få den reparert.

Hint

  • Pass på at du kobler de riktige ledningene til kontaktene før du ringer for vedlikehold. De grønne og røde ledninger er de som telefonen problemer vil trolig komme fra, og bør være farge-koordinert med de riktige ledningene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com