Hvordan Paint en aksent vegg Brown

October 18Maleri en aksent vegg legger et fokuspunkt til rommet ditt, tegning øyet til veggen og hva møbler det holder. Bruke brun som en aksent farge vil bringe varme og rikdom til plassen din, og brun vil matche mer møbler og tilbehør enn en dristigere farger som rødt. Selv om brun er en nøytral farge, velge akkurat riktig nyanse av brunt er viktig. Velg en nyanse som passer de omkringliggende vegger og ikke gjøre rommet ditt ser ut for liten eller for stor.

Bruksanvisning

1 Velg en nyanse av brunt som passer for størrelsen på aksent vegg samt rommet. En mørk nyanse av brunt vil gjøre veggen, og eventuelt i rommet, synes mindre. Lyse nyanser av brunt vil gjøre rommet virker større, og er også en mer nøytral bakgrunn for møbler og tilbehør. Hvis du tar sikte på å gjøre rommet virker mer intimt, kan en mørk sjokolade være mest hensiktsmessig, og hvis du ønsker å gi en illusjon av mer plass, stokk med tan eller lys brun.

2 Tape av omkretsen av aksent veggen, plassere malerens tape langs kanten av veggene som oppfyller veggen skal males. Legg en stripe av tape langs tak og gulvbord som oppfyller aksent vegg. Legg en duk på gulvet under aksent vegg for å beskytte gulvet mot eventuelle malingen søl.

3 Rør lakken grundig mens den fortsatt er i boks, og hell litt maling i malingen skuffen. Sett en pensel i skuffen og maling langs omkretsen av veggen -. En prosess som kalles å kutte i Påfør malingen, slik at det oppfyller malerens tape og strekker seg omtrent to til tre inches inn i veggen.

4 Sett en valse i skuffen og mette den med maling. Begynn å male veggen i øverste hjørne, rulle maling i en "W" formasjon. Fullføre jobben i små seksjoner, fylle en seksjon helt med maling før du går videre til neste. Malingsprodusenten Behr anbefaler maleri fra taket ned, blande kantene av hver malt seksjon sammen for å fjerne maling linjer.

5 La veggen tørke helt. Hvis du male med en mørk nyanse av brun, er du sannsynligvis til å trenge en andre strøk. Påfør andre strøk ved hjelp av den samme teknikken du brukte med det første strøket. Fjern tapen fra hele veggen etter ca to timer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com