Hjemmelaget Vinyl Floor Cleaner

August 30

Rengjøring vinylgulv kan være vanskelig fordi du må bruke et rengjøringsmiddel som fjerner oppbygging og rester uten å spise bort på vinyl finish. Streker er et annet problem som ofte oppstår når du rengjør vinyl gulv. Mens du kan kjøpe mange rengjøringsprodukter som tar disse bekymringene, de kan være dyrt og full av kjemikalier. Du kan lage din egen hjemmelagde vinyl gulv renere til en brøkdel av prisen, med elementer som er mest sannsynlig allerede i ditt hjem.

Eddik og vann

En eddik og vann kombinasjonen er en grunnleggende løsning for å rengjøre vinylgulv. Legg én liter lunkent vann til en bøtte og helle i en kopp eddik. Dette virker ikke bare som et desinfeksjonsmiddel, men også dreper lukt og bakterier. En flaske eddik koster rundt to dollar og varer i flere vasker. Den eddik i seg selv holder også moppen desinfisert, og øker dens levetid rengjøring. Eddik er en helt naturlig ingrediens, passer for alle vinylbelegg.

Alkohol og oppvaskmiddel

Oppvaskmiddel er en mild avfetting som etterlater seg ingen rester (perfekt for vinylgulv). Kjør en gallon av lunkent vann inn i din rengjøring bøtte, og deretter legge 1/2 kopp rensevæske og 1/2 kopp eddik. Til slutt, rør inn to til tre dråper flytende oppvaskmiddel (litt oppvaskmiddel går langt). Rør med mopp, og rengjør gulvet som vanlig. Dette fungerer bra som en daglig eller bi-ukentlig renere og desinfeksjonsmiddel, holde gulvet skinnende og bakterier gratis.

Scented Vinyl Floor Cleaner

For en duftende versjon av en hjemmelaget vinyl gulv renere, hell en liter lunkent vann i en bøtte, legge til en kopp eddik, legg deretter til fire skjeer sitronsaft. Dette toner ned den sterke lukten av eddik. Til slutt legger 15 til 20 dråper av din favoritt essensielle olje; tea tree olje og peppermynte olje fungerer fint som parfymert renseelementer. Mopp gulvet som vanlig, og du vil ikke bare ha en ren og desinfisert gulvet, men også en frisk luktende rom.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com