Hjem rettsmidler for å bli kvitt Cat Urin

September 6

Hjem rettsmidler for å bli kvitt Cat Urin


Det er få ting mer usmakelig enn stanken av katteurin. Cat urin siver gjennom madrasser, møbeltrekk, tepper, padding og gulvet under, forlater permanente flekker og gi et hjem en ubehagelig lukt. Ifølge boken "Planet Cat: A CAT-alog," katt dietter er vanligvis rikere på protein enn hunden dietter, noe som fører til katt urin for å være mer bitter og beis-forårsaker enn hunden urin. Dyreeiere må fjerne alle spor av feline urinen så snart som mulig, for hvis engang et snev av lukt gjenstår, katten vil mest sannsynlig jord nøyaktig samme sted igjen.

Bakepulver

Baking soda fjerner effektivt overflate lukt. Nøye utslette alle spor av frisk urin med et absorberende papir håndkle eller hvit klut. Dryss natron over området og gni den grundig og la det tørke i noen minutter. Bruk en støvsuger eller børste for å fjerne alle spor av pulveret. Denne metoden er en effektiv måte å fjerne lukt av fersk katteurin.

Hvit eddik

En løsning av hvit eddik og vann gjør en effektiv katt lukt remover. Bland 1/2 kopp hvit eddik med en liter varmt vann og drible litt over det berørte området. Plasser et absorberende papir håndkle eller hvit duk under en tung bok (eller noe like tung) og legg den over eddik løsningen i noen timer. Dette vil øke presset på det berørte området. Fjern papirhåndklær etter at løsningen oppnår sin hensikt og pensle området grundig.

Peroksid

Ifølge "Planet Cat: A CAT-alog", en løsning av vann og hydrogen peroxide gjør et effektivt rengjøringsmiddel. Forbered en løsning ved å blande 1 3/4 kopper vann med 3/4 kopp peroxide. Tilsett noen dråper munnvann og 1/2 ts natron for ytterligere å forbedre sin lukt-fjerning effektivitet. Dribble løsningen over det berørte området og la det bli i omtrent fem minutter. Bruk en hvit klut eller absorberende papirhåndklær til blot opp så mye av området som mulig. Fremstille en annen oppløsning av en kopp vann og 1/2 kopp hvit eddik. Skyll området med denne løsningen og la det tørke. Det rette er effektive i å fjerne selv de tøffeste av katt urin flekker. Bruk peroxide forsiktig på tepper og møbeltrekk siden det kjent å bleke visse stoffer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com