Hvordan redusere kostnadene på Betong

November 12

Hvordan redusere kostnadene på Betong


Når du må kjøpe en masse betong, kan kostnadene legge opp raskt. Kommersielle produkter er ikke bare priset av ingrediensene, men inneholder en sjenerøs markering for arbeidskraft av arbeiderne og også en pute for å dekke kostnadene ved transport til sine leverandører. En god måte å kutte alle disse mellommann prisøkninger er å lage din egen betong og betaler kun for de forsyninger. Bland små grupper i en trillebår med en spade eller leie en betongblander med en tønne stor nok til å holde betongen for prosjektet.

Bruksanvisning

1 Mål en del av sementpulver bruke kommersielle tiltak. Legg dette til trillebår eller fat av betongblandebatteri. Overfør sementpulver med en spade hvis du bruker et svært stort beløp.

2 Place 2 deler findelt aggregat, som for eksempel murverk sand, inn i beholderen sammen med sementen. Snu fat mikseren på lav og la dem kombinere eller rør dem godt sammen i trillebår med spaden. Ikke bland for fort; tørre ingredienser kan føre til støvskyer og la lett beholderen.

3 Slå av fat mikseren hvis du bruker en. Count ut 3 deler av grovt tilslag som små grus og legge denne til ingrediensene. Slå mikseren tilbake på lav eller rør blandingen med spade.

4 Langsomt tilsett vann til den tørre betongblanding. Hold fat mikseren på lav mens du helle eller legge vannet til trillebår litt om gangen og rør det i. Fortsett å tilsette vann til betongen har en tekstur som en tykk kake batter.

5 Legg luft til betongen, den endelige viktig komponent. La elektrisk mikser til å kjøre på lav i ca 15 minutter, hvis dette er hva du bruker. fold betongen innenfor trillebår i 25 til 30 minutter manuelt; å kaste seg, plukke opp shovelfuls av betong fra den ene siden av trillebår, overføre dem til den andre siden, og snu spade over raskt, slik at de konkrete lander opp ned.

6 Hell eller spre konkret som du vil. Ikke la din konkrete sit og tørke ut, men aktivt kurere det. Den beste måten å redusere kostnadene for betong er ikke til å gjøre det samme prosjektet over.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com