Hjemmelaget Forbrenningsanlegg

November 3

Hjemmelaget Forbrenningsanlegg


Burning rusk er en måte å kvitte seg med hjem og verksted avfall, men alle branner krever nøye planlegging og oppmerksomhet. Å gjøre en hjemmelaget forbrenningsanlegg, også kjent som en modifisert burn fat, er en måte å begynne å brenne på en ansvarlig måte, men å bruke et fat for å brenne rusk ikke sikrer en trygg og kontrollert brann. Rømt brenne rusk kan forårsake skogbranner og en personlig sikkerhetsrisiko, så følg alltid ditt lokale brann distriktets brennende koder og brenne bare når det er nødvendig.

Å følge Brann Codes

Ta kontakt med din lokale brannområdet før bygge en hjemmelaget forbrenningsovn. Mange offentlige kontorer gi retningslinjer for trygt å modifisere en burn fat, men ditt lokale område kan også være underlagt strengere regler og retningslinjer som regulerer bakgård brenning. Mange byer tillater ikke noe brennende innenfor byens grenser, enten du bruker en brenner fat eller en profesjonell forbrenningsovn.

Velge en Barrel

En brenne fat bør bestå av et metall 55-liters trommel. Vær sikker på at løpet er helt ren, innvendig og utvendig, før du gjør endringer for en hjemmelaget forbrenningsovn. Skitne fat kan skape røyk eller øke risikoen for en brann kommer ut av kontroll.

Modifikasjoner på Barrel

Skjær tre jevnt fordelt 3-tommers-kvadrat ventiler i den nedre delen av fat for å gi frisk oksygen til ilden mens du brenner avfall. Du kan også legge til et annet sett med ventiler i den midtre delen av fatet hvis du foretrekker det. Dekk alle ventiler med 5/8 tommers vevd metall mesh skjermen for å hindre brenning rusk slipper unna og tenne en ild i tørt gress.

Dekker Barrel

Konstruer et dekke for brenningen fat med samme 5/8 tommers metall mesh skjermen. Kutt skjermen til en firkant som er litt stor enn fat åpning for å sikre at ingen aske eller rusk rømming.

Nærområdet

Plasser din hjemmelagde forbrenningsovn minst 30 fot fra noen strukturer. Fjerne alt rusk og tørt gress eller ugress vekk fra området før du tenner et bål i din hjemmelagde forbrenningsovn. Fjerne en sirkel 10 fot fra forbrenningsanlegget på alle sider, og rydde området helt ned til bart jord for å eliminere eventuelle brennbare materialer som kan ta fyr når varm. Unngå å brenne rusk på dager som er vind eller tørr.

Deltar på forbrenningsanlegg

Ikke la brenne fat uten tilsyn. I stedet brenne små mengder av rusk på en gang og legge til et nytt materiale gradvis for å begrense mengden av varme som genereres og reduserer farer. Ha en rake, spade og vann hendig å slukke brannen, og ikke la ilden for å ulme når du er ferdig med å brenne rusk.

Alternativer til Burning

Andre måter å begrense behovet for å brenne husholdningsavfall inkluderer å redusere avfall ved å kjøpe produkter i bulk med mindre emballasje, gjenbruk av elementer gjennom verftet salg eller donasjoner av uønskede elementer, resirkulering av metall, plast og papir produkter og kompostering av organisk avfall.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com