Hvordan å høste søte Annie

November 2

Søt Annie er en dekorativ plante med duftende blader. Godt likt blant urt entusiaster, søt Annies fjærlett grønne blader holde både farge og aroma godt når tørket. Urten er et godt elsket tillegg til tørkede blomsteroppsatser, potpourri og kranser. Søt Annies bladene har olje i dem med potente anti-sopp og anti-bakterielle egenskaper. Økende fra 4 til 6 fot i høyde, kan dette flerårig busk med hell dyrkes i mange klima. Den trives i gjennomsnitt jord og full Søn

Bruksanvisning

1 Inspiser bladene av planten. Når bladene av Sweet Annie anlegget er i sin beste alder, de fernlike bladene blir lyse grønt og begynne å sette ut en behagelig aroma. Hver stilk begynner å danne blomster, som åpner i lyse gule blomster.

2 Kutt grenene fra anlegget med beskjæringssakser når stilkene er i full blomst. Høste søte Annie når forholdene er tørre, ettersom fuktighet kan skade bladene når de har blitt plukket. Klippe grenene så nær bakken som mulig.

3 Sorter gjennom borekaks, trekke eventuelle skadede blader fra stilkene.

4 Plasser fire til seks stilker av Sweet Annie inne i en stor papir pose dagligvarer og legge 1/4 kopp salt. Holde posen lukket ved toppen og rist kraftig.

5 Fjern saltet stilker og arrangere dem i et enkelt lag på en tørr overflate i direkte sollys. La stilkene tørke i minst åtte timer.

6 Samle tørket stilkene i små bunter inneholder fem til ti grener. Bind hver bunt på stammen slutten med en hyssing og heng dem opp ned på et tørt sted vekk fra direkte sollys.

7. La buntene tørke i fire til seks uker før du prøver å bruke tørkede blader.

Hint

  • For hurtigtørkende, etterlater spredt over cookie ark og stek i ovn på lav varme i flere hours.To bidra til å bevare duften, plukke individuelle blader fra tørket stengler og sted inne i en lukket beholder.
  • Ta forholdsregler ved håndtering av Sweet Annie, som utsette nakne huden til bladverket kan føre til en allergisk reaksjon eller utslett.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com