Møbler stiler av stoler og bord

January 16

Møbler stiler av stoler og bord


Når du kjøper møbler til hjemmet ditt, velge riktig stil kan gjøre hele forskjellen i å skape det rette utseendet for et rom. Spesielt kan de stoler og bord i en spisestue eller stue gjøre en betydelig innvirkning på følelsen i et rom og bidra til å etablere en ytre, klassisk, moderne eller rustikk utseende, avhengig av hvilken stil som er valgt. Huseiere har et bredt spekter av muligheter når det gjelder møbler stiler for stoler og bord, så det bør være et alternativ for å dekke de fleste design ordninger og budsjetter.

Tudor

Tudor-stil møbler har engelsk opprinnelse og ble moderne i Storbritannia under regimet til Tudor familien. Stilen er sterkt påvirket av middelalderen og renessansen møbler design og er tradisjonelt laget av eik. Tudor stil stoler og bord har intrikat utskårne ben og treverk og har en tung, imponerende utseende. Ikke kjent for komfort, Tudor stoler, sammen med matchende bord, kan gjøre en slående uttalelse i en spisestue eller stue.

jakobinske

Jakobinske stil møbler også oppsto i England og låner fra middelalderstil for sin design. Jakobinske stoler og bord har rette linjer og stiv konstruksjon. Brikkene inneholder vanligvis intrikate carving detaljer og en mørk finish. Eik og furu er tradisjonelt brukt til å lage jakobinske stoler og bord, som ofte har store svinger som brukes som spindler eller ben. I noen stykker, slått bena er halvert og brukes som pynt på sidene av bordet eller ryggen av stoler.

Queen Anne

Queen Anne stil møbler har fått navnet sitt fra Queen Anne av England som styrte landet på begynnelsen av 16-tallet. Stoler og bord i denne stilen er kjent for sin grasiøs, elegant utseende, og vanligvis har cabriole ben, som er utlignet, bøyde ben som begynner på gulvet og omgir hele stykket. Cabriole ben på Queen Anne bord og stoler som regel ende med en drake eller pad foten for en sofistikert look. Woods ofte brukt for Queen Anne stoler og bord inkluderer valnøtt, kirsebær, lønn og mahogni.

Chippendale

Chippendale-stil møbler har fått navnet sitt fra den engelske designeren Thomas Chippendale, som var kjent for sine skap. Elementer av gotiske, franske og kinesiske møbler design kan ses i Chippendale-stil, samt en utvidelse av Queen Anne stil. Chippendale stoler og bord vanligvis har cabriole ben, samt intrikate scroll og ornamenter. Chippendale stoler har ofte et bånd-back, som inneholder to store C-ruller som er sammenvevd med utskårne bånd og ender i baugen på toppen. Ladder-back og polstrede stoler kan også sees i Chippendale-stil møbler. Chippen tabeller kan funksjonen slående cluster-kolonne ben eller stativ leg design.

Shaker

Shaker stil møbler er kjent for sin enkle, utilitaristisk design. Brikkene er svært funksjonelt og praktisk, og har et mer moderne preg. Shaker stoler er kjent for sine tradisjonelle, rette ryggen og vevd sete mens bordene i denne stilen vanligvis har rene linjer og rette, koniske ben

Håndverker

Som Shaker møbler, håndverker stil har enkle, funksjonelle design. Også kjent som oppdrag stil møbler, trenger håndverker biter ikke har intrikate, pryd design, men i stedet har en rustikk, country-type utseende. Stoler og bord i denne stilen typisk inneholde rene linjer og solid utseende. Men de er forholdsvis utformet slik at bitene ikke overvelde et rom. Craftsman stoler og bord som regel har en medium til mørk flekk. Stoler i denne stilen har vanligvis skinninteriør, og håndverker tabeller kan også et hardt skinn toppen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com