Hvordan rimelig Innred rommet

January 12

Hvordan rimelig Innred rommet


Ikke la et stramt budsjett å holde deg fra å pusse opp en out-of-date soverom. Hvis din personlige plass er i behov av forfriskende, innlemme nye innredning stykker med den gamle for å spare penger. Skure loppemarkeder og bruktbutikker for lavkost skatter, eller trekke dine egne antikviteter ut av lagring til bruk som rom dekor. Vær kreativ ved å kombinere innredning stykker i en iøynefallende måte og bruke hverdagslige elementer i en frisk og uventet måte.

Bruksanvisning

1 Sette mot en kjedelig, nøytral-hued soverom med levende farger ved hjelp av billige tekstiler. Velg tekstiler med to eller tre komplementære farger, for eksempel blågrønn og lilla, for å skape et helhetlig utseende hele plassen. Plassere sterke aksent puter og en kaste teppe på en seng med en hvit dyne eller dyne. Hang fargerike gardiner mot rene hvite eller Ecru vegger.

2 Dekorer bare en vegg, slik som plassen bak sengen eller en bokhylle, med iøynefallende bakgrunn i stedet for å bruke den til hele rommet. Velg bakgrunnsbilde med en fet mønster, for eksempel lilje eller toile, og bruke den til veggen med tapetlim.

3 Gjenbruk hverdagslige elementer i interiøret i rommet, for eksempel ved hjelp av en vintage glass apoteker jar å vise en antikk marmor eller knapp samling på en vegghylle. Stable tre eller fire vintage lær kofferter på gulvet ved siden av sengen for å skape en utferdstrang-inspirert night stand.

4 Påfør en skvett av varmt lim til ryggen av fugle-, seashell- eller blomsterformede appliques og trykk dem på en vanlig hvit lampeskjerm for umiddelbar appell. Pynte en hvit lysbryter plate med koordinerende design med sjablonger og akryl håndverket maling.

5 Sett en gammel kommode sin skuff trekker med dekorative versjoner som en billig oppdatering. Velg klar krystall vintage trekker for shabby chic stil, eller håndmalte keramiske versjoner for en crafty utseende.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com