Fakta om strømsparing

March 10

Fakta om strømsparing


Altfor ofte er elektrisitet sett på som en ubegrenset ressurs. Spare strøm fremmer et bedre miljø og hjelper forbrukerne spare penger. Det er mange måter å spare på strøm. Å gjøre grunnleggende endringer i hverdagen elektrisk bruk i hjemmet kan ha en målbar effekt.

fakta

En av de viktigste begrepene når de vurderer hvordan du kan spare på strøm begynner med selve bygningen og utformingen av et hjem eller bygning. Ifølge John Theodore Houghton, forfatter av "Global Warming: The Complete Briefing," alternativer som tilbyr de største besparelsene er funnet i områder av kommersiell belysning og aircondition, og i bolig apparater og romoppvarming. Hvis du bygger et nytt hjem eller remodeling, huske på måter å kutte ned på elektrisitet.

Appliances

I løpet av det siste tiåret, mange apparatet selskaper, som for eksempel Maytag, har begynt å tilby forbrukerne produkter som bruker vesentlig mindre strøm enn apparater fra fortiden. Energieffektive elektriske apparater kan spare huseiere tusenvis av dollar hvert år.

En enkel måte å spare strøm er å kjøpe apparater med en god Energy Star rating. Regjeringen-godkjent Energy Star-programmet fremmer energieffektivitet og er utformet for å hjelpe huseiere i å redusere elektriske regninger, samtidig beskytte miljøet.

Isolasjon og Windows

Ditt hjem er utilstrekkelig isolasjon og utette vinduer kan føre til at du mister verdifulle strøm dollar under både sommer- og vintermånedene, når oppvarming eller air condition blir brukt mest.

Loft og vegger skal være riktig isolert når bygget eller ombygd. Dette holder varm og kald luft i et hjem lenger, slik at du må bruke mindre strøm for komfort. Godt isolerte vegger hindre utkast, slik at mindre luft utenfra inn i hjemmet.

Vedlikeholde vinduer skaper også færre energilekkasjer, hjelper deg å spare på strømutgiftene. I løpet av vintermånedene, kan du dekke ubrukte vinduer i plast for å hindre oppvarmet luft lekker ut, og du bør også foreta regelmessige kontroller for å være sikker på at vinduene er lukket ordentlig.

Databruk

Mange boliger har minst én datamaskin. En datamaskin bruker mye strøm; Men, kan du enkelt kutte ned på bruken.

Først bør du slå av datamaskinen når du ikke bruker den. Hvis du lar en datamaskin i "hvilemodus", vil maskinen fortsette å trekke små mengder elektrisitet, selv om det ikke blir brukt. Også de fleste datamaskiner har en "energisparemodus." Se i datamaskinens alternativmenyer, og bruke energisparende alternativer når det er mulig.

Beskytte miljøet

En av de mest overbevisende grunner for å redusere strømforbruk er å beskytte miljøet. Kraftverkene som produserer elektrisitet er basert på fossilt brensel. Disse plantene produserer karbondioksid, som forverres jordens atmosfære, og fører til miljøproblemer som global oppvarming.

Ifølge SaveOurEnvironment.org, "Nye analyser av Union of Concerned Scientists (UCS) fant at å kreve 20 prosent av elektrisk generasjon fra fornybare energikilder innen år 2020 vil skape over 355 000 nye høyt betalte jobber og spare forbrukerne minst $ 49000000000 på sine elektriske og gass regninger. "


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com