Slik installerer Utenfor Home Security Systems

March 22

Hvis du ønsker å beskytte eller holde et øye med den aktivitet som skjer rundt hjemmet ditt, installere noen form for utenfor hjem sikkerhetssystem vil være nyttig. De to mest populære typer systemer er videoovervåking og bevegelsesdetektorer. Med en video sikkerhetssystem, kan du se i området og eventuelt ta opp video i området når du ikke er hjemme. En bevegelsesdetektor utløser et lys når noen kommer inn din eiendom.

Bruksanvisning

bevegelsesdetektor

1 Ta en eksisterende utenfor lampen og erstatte den med en bevegelsesdetektor lys. Slå av strømkilden og fjerne den gamle lyspæren. Wire nøtter koble lampen til strømkilden. Fjern forsiktig nøtter å løsne ligaen. Bruk skrutrekker til å fjerne braketten som holder den gamle lampen på plass. Din nye ligaen bør komme med en ny brakett.

2 Fest nytt lys og brakett. Match ledninger av den nye ligaen til strømkilden ledninger. Dine ledningene vil være fargekoordinert. Bruk wire nøtter å forsegle avtalen. Bruk skrutrekker til å feste den nye braketten eller ramme for å holde den nye ligaen på plass.

3 Test bevegelsesdetektor sikkerhetssystem. Still ditt nivå av følsomhet og varighet av sensoren. Slå på strømforsyningen og teste systemet. Din lyset skal komme på når noen er i området.

Videoovervåkning

4 Velge et område for kameraet montering. Du kan velge å ha flere kameraer eller bare en. De vanligste områdene er foran dører og vinduer.

5 Monter kameraet parentes. Systemet vil komme med braketter for montering på kameraet. Feste holderen til ønsket posisjon ved å samkjøre dine parentes, bore hull og feste skruene. Påse at kameraet vil være i en posisjon som ikke er lett å se og / eller kan nås. Dette vil eliminere ødeleggelse til systemet.

6 Velg et område for skjermen. Koble skjermen til en strømkilde og konfigurere innstillinger for å plukke opp kameraet signal. System instruksjoner vil lede deg gjennom prosessen.

7 Test systemet. Kontroller at sikkerhetssystemet fungerer før du setter kameraet på stativet.

8 Fest kameraet. Fest kameraet sikkert til brakettene.

Hint

  • Når du installerer en utvendig hjem sikkerhetssystem via kamera, kan du velge å ha en kablet eller trådløs tilkobling. Trådløse systemer er de mest vanlige. Men noen mennesker foretrekker den kablede systemer for å unngå signal forstyrrelser. Mobiltelefoner og trådløse internett-tilkoblinger kan avbryte den trådløse tilkoblingssikkerhet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com