Hvordan bygge en Motorsag Saw Buck

March 22

Ved skjæring eller "Bucking" logger til kortere lengder, blir skjære utføres på bakken. Tar Steilet lengder og kutte dem i ovnen størrelse stykker er mye lettere hvis det gjøres på en sawbuck. Legging en lengde på loggen på en sawbuck vugge og kutte det gjør en tøff jobb tryggere og enklere på ryggen. Bygge en sawbuck tar svært lite tid og er verdt innsatsen.

Bruksanvisning

Bygge en Chainsaw Sawbuck

1 Skjær åtte fot 2x4s i to, lage fire, fire-fots lengder. Kutt 1x6 inn i fire 24 tommers lengder.

2 Mark to av de kuttet 2x4 brett en fot fra toppen på tre fot mark. Med fire-tommers sider som vender mot dere, legger en på toppen av den andre på tre foten merke som danner en X, med den lille del av X opp. Juster de to brikkene slik at de beste punktene er enda og 10 inches hverandre. Hvor de to styrene krysse drill to 1/4 tommers hull gjennom begge styrene. Gjøre hullene vertikalt, den ene over den andre, en tomme over og under midten av korset.

3 Sett en skive på en bolt, kjøre det gjennom begge styrene, sette på en annen vaskemaskin, og deretter mutteren. Spin mutteren på inntil den er tettsittende, men ikke stram den. Juster styrene så det andre hullet på linje med topp- og bunnplater. Kjør gjennom bolten som sammen med den første. Stram begge mutrene ned stramt. Du trenger kanskje en andre fastnøkkel til å holde hex hodet fra spinning.

4 Trim bunnen av hvert bord slik at når det står bunnen av platene er flush på bakken, ikke perched opp på hjørnene.

5 Bruk de resterende to 2x4s, gjøre andre X akkurat som den første, med de samme dimensjonene, slik at de er perfekt tilpasset. Du har nå to sider av sawbuck å gjøre holderen.

6 Stå de to vugge stykker opp mot hverandre, liten X opp, og bolt nøtter mot hverandre. Legg høyre hånd stykke ned mens du arbeider med venstre hånd stykke. Feste den ene enden av en 1x6 stykket i flukt med den side av holderen, like under og opp mot den øvre mindre X, ved å kjøre tre tørr vegg skruer gjennom 1x6 og inn i de to tommers side av 2x4. Stå opp vuggen brikke du lagt ned og fest den motsatte enden av 1x6 flush til det.

7 Gå halvveis ned hver vugge etappe, fra den vedlagte 1x6, og skru i en andre 1x6 akkurat som du gjorde den øvre 1x6.

8 Snu sawbuck rundt og feste de resterende to 1x6 er akkurat som du gjorde på motsatt side.

9 x-ene er nå 24 inches hverandre og festet med de fire 1X6-tallet, danner en vugge å legge loggen i. Sawbuck er ferdig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com