Slik reparerer en Floor Før du installerer Vinyl Tiles

February 4Enten gulvet er betong eller tre, det må være ren med et nivå, skade-fri overflate før du installerer vinyl fliser. Sprekker, hull og humper i gulvet alle må rettes før du legger det første flisen. Mens reparasjonen kan være tidkrevende, avhengig av mengden av skade, utføre reparasjoner kan utføres med lite snekker erfaring.

Bruksanvisning

1. Rens overflaten av gulvet for å bedre se noen skade. Bruk en pH-nøytralt rengjøringsmiddel på både tre og betonggulv for å fjerne smuss. Bruk et avfettingsmiddel på betonggulv hvis oljen er til stede. La gulvet tørke helt.

2 Dra et nivå bar over overflaten av gulvet, og merk dips og stiger i gulvets overflate. Et nivå bar er en lang flat metallstang som gjør at du enkelt kan se små endringer i gulvhøyde.

3 Nivå eventuelle økninger i gulvet med den omkringliggende overflaten med et gulv slipemaskin for tregulv eller en betongsliper for betonggulv. Sand eller slipe de høye områdene, arbeider i en liten sirkel over heve til det høye sted er på nivå med resten av gulvet. Rense bort støvet opprettet fra leveling prosessen.

4 Nivå fall i enten gulvtype ved hjelp av en selvavrettingsmasse. Hell forbindelse i noen fall, og spre den ved hjelp av en sparkel slik at den er i samme høyde som den omkringliggende etasje. Som forbindelsen tørker det vil spre seg litt og til og med ut.

5 Fjern skitt eller rusk fra små sprekker i gulvet med en stålbørste. Fyll små sprekker i tre etasjer med tre kitt påføres med en sparkel. Flate ut massen på overflaten av sprekken med det omgivende gulv ved hjelp av kniveggen. Bruk betong felles reparasjon for å fylle sprekker i betonggulv, ved hjelp av sparkel til både fylle og jevne reparasjonsmateriale.

6 Fyll sprekker som er mer enn en tomme dyp eller bred ved hjelp av en epoxy gel lim. Påfør limet på sidene og bunnen av sprekken ved hjelp av en pensel. La limet tørke til det ikke lenger ser våt, men beholder en klebrig overflate ved berøring. Fyll sprekken med joint-reparasjon sammensatte. Trykk på sammensatte godt inn i sprekken med sparkel og nivå det med overflaten.

7 La alle reparasjoner materialer for å tørke i 10 dager til to uker før du installerer fliser.

Hint

  • Lei en tre slipemaskin eller betong jeksel fra et hjem forbedring butikken eller en leie av utstyr butikk.
  • Støvet reist av leveling prosessen og kjemikalier i selvsparkelmasse kan være farlig for helsen din. Bruk vernebriller, åndedrettsvern og arbeidshansker for beskyttelse under reparasjonsprosessen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com