Hvordan kan jeg bygge en Deck før strømme footings du?

April 14

Hvordan kan jeg bygge en Deck før strømme footings du?


Betong er rotete ting og mange gjør-det-selv byggherrer foretrekker å ansette fagfolk, eller vente til prosjektet er fullført, å helle innlegget len. Montering av ramme og installasjon av dekk før støping også gir mulighet for mer bevegelse i innleggene, noe som gjør jobben med å feste reisverket til en annen mye enklere.

Bruksanvisning

1 Drive i en tre stake i hvert hjørne av foreslåtte dekk. Knyt Mason hyssing mellom dem, for å lage en disposisjon. Mål langs hyssing, og vikle et stykke tape rundt det hver 48-inches å indikere innlegget plassering.

2 Dig et innlegg hull rett under hver tape mark, 24 inches dyp og 10 til 12 inches tvers. Fjern innsatsen og grave stolpehull i hvert hjørne. Stå en 4 X 4 behandlet trelast innlegget i hvert hull.

3 Skjær 2 X 8 behandlet trelast til lengde, for å passe omkretsen av dekk, for en rim bjelke. Mark og kutte bitene, slik at eventuelle skjøtene mellom brikkene faller midt i et innlegg. Bruk bar klemmer til å feste rim bjelke i innleggene dine, rundt utsiden av dekket. Plasser den første enden i ønsket høyde, i stolpen, i flukt med utsiden hjørnet. Svinge den løse ende opp eller ned, inntil boblen er sentrert i nivået indikator, deretter klemme den løse enden til stolpen i denne enden.

4 Sjekk hvert innlegg, med et nivå, for lodd. Bruker et nivå for å sikre at felgen bjelke er plant. Bor to 1/4 tommers pilot hull 2 ​​og 1/2 inches dyp, gjennom hver 2 X 8 i hvert innlegg. Sentrer hullene i innleggene. Kjør 5/16 X 3-tommers bolter i hvert hull, for å bolte utenfor rammen av dekket sammen. Arbeid rundt omkretsen, bolting felgen bjelke på plass, før du er ferdig på start innlegg.

5 Sett 2 x 6 bjelke hengeren parentes hver 16 inches, langs langsiden av dekket. Start fra hjørnet nærmeste huset. Gjør det samme for den parallelle rim bjelke, på motsatt side. Fest konsollene med 1 og 5/8-tommers behandlet dekk skruer, en i hvert hull, i den venstre halvdelen av braketten. La den høyre halvdelen løs, for å installere bjelke.

6 Cut nok behandlet 2 x 6s å passe mellom felgen bjelkene, og å fylle hvert par av braketter, og deretter installere dem. Bruke en skrue i hvert hull i braketten, påsetting av høyre side av braketten til felgen bjelke og braketten til 2 X 6 bjelke.

7 Installer terrassebord starter på kanten parallelt med langsiden rim bjelke. Fest brett med to 1 og 5/8 tommer, behandlet, dekk skruer i hver bjelke, der de møtes. Bruk full lengde styrene er langt som mulig, skjærebrett til å passe der det trengs, med en sirkelsag. Butt delta boards ende til ende, sentre hver ende ledd over en bjelke, for styrke.

8 Space radene av dekk styrene 1/8-tommers fra hverandre, glir en rafter torg mellom dem som en spacer. Installer full bredde boards så langt som mulig. Rip styrene til riktig bredde for å fylle rommet mellom den siste hele raden og kanten av felgen langt bjelke, ved hjelp av sirkelsagen.

9 Cut innlegg til lengde på 36-inches over dekk for jernbane høyde. Hell betong inn i stolpehull for footings fra utsiden, slik at to inches å være tilbake fylt med skitt, for å fremme riktig drenering.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com