Hvordan Grow Orchids Uten Medium

March 12

Hvordan Grow Orchids Uten Medium


Flertallet av orkide varianter egner seg til å vokse uten et medium. Faktisk plante de fleste typer orkideer i en tung medium som blomsterjord er en sikker måte å drepe dem. Å vokse orkideer uten et medium, velger en orkidé som er en epiphyte. En orkidé samfunn eller orkide selger kan hjelpe deg med identifikasjon. De fleste orkideer typer er epiphytes. De har sølvfargede, kjøttfulle røtter med brune eller grønne ender som klamrer seg til trær i naturen. Derfor kan du feste dem til tre eller kork planker i stedet for å plante dem i en gryte med medium.

Bruksanvisning

1 Skjær av noen lange, tørkede røtter på orkide med hagesaks. Gitt 3 eller 4 inches av røtter på anlegget. Skyll røttene i rent vann for å fjerne ethvert medium fra en tidligere potting og for å gjøre dem mindre sprø og mer fleksibel.

2 Pakk en lengde av monofilament, eller fiskesnøre, rundt en kork planke og knuten det et par ganger. Plasser orkide mot planken, orientere orkide i den retningen det naturlig vokser. For eksempel har noen orkideer vokse med bladene oppover og noen vokser med bladene brusende nedover. Pakk monofilament rundt orkide og planke fire eller fem ganger nær bunnen av anlegget. Pakk det tett, men ikke nok til å skjære inn i anlegget. Lag fire eller fem knop for å holde orkide på plass.

3 Hang planken i et område egnet for den type orkidé. Noen orkideer krever skygge og andre kan håndtere fulle Søn Gi beskyttelse mot temperaturer som er for kaldt. Avhengig av klimaet, kan dette bety å dyrke dem i et drivhus eller bringe dem inne i løpet av vinteren.

4 Mist orkide hver dag med en sprayflaske og rent vann. Bland orkide mat i vannet en gang i måneden for næringsstoffer. Følg instruksjonene på orkide mat pakke for miksing og programinstruksjoner.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com