Typer Oransje Årlig Flowers

April 8

Typer Oransje Årlig Flowers


Ettårige blomster lever bare for en sesong, og er lett vokst fra frø. Selv om de krever nyplanting hvert år, deres levende blomster skjermer er verdt den ekstra innsatsen. Ettårige kommer i et bredt spekter av lyse farger, deriblant oransje. De ulike alternativene har ulik appell i henhold til utseende, tiltrekningen av sommerfugler og kolibrier, og vekstforhold.

California Poppy

Kaliforniavalmue, eller California Poppy, er en hardfør Wildflower godt egnet til svært tørre jord. Imidlertid vil det vanligvis bare blomstrer om våren, og det kan ikke overleve i ekstreme sommervarmen.

Marigolds

Tagetes, eller Marigolds, kommer i en rekke farger, inkludert lys oransje. De tar full sol, kan overleve i tørr jord, og trives hvis deres jorden holdes fuktig. Deres pom-pom-formet blomster legge til en lunefull touch til sommeren hager.

Gazanias

Gazanias er afrikanske innfødte som er ekstremt tørke tolerant og kan trives i dårlig jord vannes bare av nedbør. Gazanias er ofte plantet for å hindre erosjon i åssidene.

Cosmos

Cosmos bipinnatus, også kjent som Cosmos, meksikanske Cosmos og meksikansk Aster, kommer i en lys oransje variasjon. Hver oransje Cosmos anlegg har så mange som et dusin 2- til 3-tommers blomster midt Lacy løvverk. Avhengig av variasjon og vekstforhold planter kan komme alt fra 1 til 7 fot i høyden.

nasturtium

Tropaelum, eller Nasturtium, kommer i en rekke nyanser inkludert rosa, rødt, gult og oransje. Blomkarse vokse i hauger nær bakken og i fuktige områder med rikt jordsmonn, de vokser raskt, sprer seg over bakken og klatring når det er mulig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com