Evergreen trær for Screening

March 29

Evergreen trær for Screening


Når det gjelder året rundt landskapet, er eviggrønn plantemateriale tasten. Når screening for personvern, vil du planter som holder sitt løvverk. Oppsøke planter som er bekymringsløse og godt tilpasset din region. De bør være i stand til å tåle noen forsømmelse, elementene og være tørke tolerant. Etter disse plantene har tilpasset, bør de få en årlig beskjæring, men lite annet.

Store skjermer eller Windbreaks

Store eviggrønne trær brukes til å screene større eiendommer. De er også brukes sammen innkjørsler og veier. De gir en utmerket barriere mot vind, støy og støv. Tenk på modne høyde og bredde på trærne du velger, da dette vil bidra til å bestemme hvor mye plass det skal være mellom hvert tre når planting. Du skaper en levende vegg. Trærne kan bli stilt opp formelt eller forskjøvet til å se mer naturlig. En god formell tre er italiensk Cypress (Cuppressus sempervirens). Det vil nå 20 til 30 fot høy og 5 fot bred. Italiensk Cypress er hardfør til US Department of Agriculture sone 7. En mindre, søyle utvalg av Port Orford Cedar, Chamaecyparis lawsiana 'Elwoodii' vil nå 15 fot i høyden og 5 fot bred. Den har fjærlett blå løvverk og er hardfør til sone 6. For store screening trær, oppsøke trange versjoner av dine favoritt bartrær.

Evergreen trær for Privacy Screening

Levende skjermer er laget for personvernet rundt boligene. De trenger å være høy, smal og håndterlig. Oppsøke eviggrønne trær som gjennomsnitt 3 fot bred. Søyle bartrær fungerer godt for dette programmet. American arborvitae (Thuja occidentalis) er populær fordi den er smal og tett. De er ekstra kaldt hardfør til US Department of Agriculture sone 4. Det finnes andre varianter av arborvitae utover vanlige "Smaragdgrønn. 'Woodwardii' har gule tips, og 'Degroots spir' gir tekstur løvverk og utvikler lilla farge i vinter. Et skulpturelt bartre er Hinoki sypress (hinokisypress 'gracilis). Det vil nå 15 fot høy og opp til 4 fot bred. Bladverket er anordnet i en løs uregelmessig mønster og kan lett holdes på 3 fot i bredde. Hinoki sypress er hardfør til USDA sone 5.

Broadleaf Evergreen Screening

Lave forgreninger mindre eviggrønne trær kan brukes som skjermer. Photinia (photinia fraseri) ofte holdes klippet som en hekk, men faktisk er et lite tre. Det er mye mer attraktivt uncut som en høy skjerm plante. Det vil utvikle klynger av hvite blomster, og den nye rød vekst om våren vil være mer tydelig. Photinia trær kan plantes tett sammen for et privatliv skjerm eller blandes med andre broadleaf evergreens å skape et naturlig utseende. En annen nyttig skjerm anlegget er Portugal laurbær (Prunus lusitanica). Den har lange, tynne ovale blader og utvikler duftende blomster. Det er en meget dårlig utnyttet plante. Begge disse trærne er støv, vind og tørke tolerant. De er raskt voksende og hardfør til USDA sone 4.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com