Hvordan erstatte vinduet cranks på Andersen Casements

October 31

Andersen vinduer er en av de ledende produsenter av vinduer på markedet i dag. De tilbyr mange forskjellige stiler og typer å passe alle hus ønske. En av deres mest populære vinduer er casement vinduet. Denne typen åpnes ved å slå en liten sveiv som ligger nær bunnen langs karmen. Over tid kan dette sveiv blir skadet og må byttes ut. Du kan erstatte denne kranken i nesten ingen tid ved å følge noen enkle instruksjoner.

Bruksanvisning

1 Skru vinduet til åpen stilling. Drei sveiven med klokken til vinduet er helt åpent. Score bunnen av karmen med en barberhøvel kniv for å bryte av malingen under sveiv.

2 Skyv en lirke bar under terskel og dra opp på terskel. Sett inn en flat sparkel under lirke bar for å hindre at tre under fra å bli skadet.

3 Flytt hele veien over bunnen av karmen for å jobbe den løs. Trekk opp vinduet litt for å fjerne det fra sin posisjon på toppen av kranken. Dra på operatør skoen strekker seg fra sveiv for å fjerne det fra rammen.

4 Skru sveiven med en skrutrekker og ta den ut av vinduet. Sett den nye sveiv på plass og skru det fast med de samme hullene som ble brukt for den gamle. Koble operatøren skoen på plass på rammen.

5 Kjør en perle av silikon langs bunnen av karmen og trykk ned til fast satt den tilbake på plass. Lukk vinduet med sveiven. Åpne vinduet på nytt for å kontrollere at den fungerer som den skal.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com